Artur82 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Co powiecie? http://allegro.pl/audi-a4-1-8t-czarny-bezwypadkowy-2002r-okazja-i2036593414.html Trochę nie wierze w przebieg, będę jechał na dniach do chojnic i chyba zahaczę go obejrzeć... dla Siebie??
manny90 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 wstępnie... Decyzja właściwie podjęta, że moja idzie do żyda... Co będę brał jeszcze nie wiem...
Kierownik Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 many silnik jak najbardziej :ok: ale ja bym szukal juz z gazolinom
Artur82 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 wstępnie... Decyzja właściwie podjęta, że moja idzie do żyda... Co będę brał jeszcze nie wiem... moim zdaniem dobra a nawet bardzo dobra baza do modzenia...można dużo roboty i klamotów w nią wpakować...a co ważniejsze masz szlak przetarty a dlaczego nie "gnojowóz"
jedrekx Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 ładne jest, cena bardzo atrakcyjna.. w przebieg to w ogóle nie wierz bo pewnie ma x2 albo x3. trochę golasek, ale doposażysz sobie jak większość na forum będziesz jutro na uczelni w naszym kochanym, nowym budynku? bo mam w samochodzie Twój kalendarz
Janekx Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 coś tania ta audiczka. Ale wygląda na fotkach fajnie. dobis i co jedziesz do Bukowiny? Bo tak właśnie myślę nad tym coraz poważniej :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 dziś przynajmniej poranek bez śniegu bo wczoraj rano to się przeraziłem jak spojrzałem za okno
dobis1 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 coś tania ta audiczka. Ale wygląda na fotkach fajnie. dobis i co jedziesz do Bukowiny? Bo tak właśnie myślę nad tym coraz poważniej :gwizdanie: sam nie ma opcji bo muszę mieć znajomy pysk do picia ale już prawie namówiłem znajomka z Bydzi i na 90% myślę że pojedzie ze swoją drugą połówką... także powiem Ci że duża szansa Jak co to ja mam dwa miejsca (no 1,5 bo fotelik z tyłu) i kumpel też mówił że jak poleci to swoim autem także nie musiałbyś swoim jechać... :naughty:
Janekx Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 O to już w ogóle było by superancko. No jakbym ja jechał, to już byś miał pysk do picia :naughty: Ja jeszcze też muszę trochę poprzekonywać, ale myślę że jest szansa. Tylko pewnie nie ma dużo czasu do namysłu, lista szybko się uzupełnia
dobis1 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 O to już w ogóle było by superancko. No jakbym ja jechał, to już byś miał pysk do picia :naughty: Ja jeszcze też muszę trochę poprzekonywać, ale myślę że jest szansa. Tylko pewnie nie ma dużo czasu do namysłu, lista szybko się uzupełnia to załatwiaj....ja już urlop nawet mam
jedrekx Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 szuka ktoś z Was bezwypadkowego, mocnego Mini? http://moto.allegro.pl/mini-cooper-s-sprzedam-lub-zamienie-i2038386741.html tu najprawdziwszy "bezwypadek"
jedrekx Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 bardzo bezwypadkowy ale najlepsze jest to, że facet przy kupnie wiedział o wspawanej ćwiartce...
bula87 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 oj tam nie widać, że był składany z dwóch
jedrekx Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 z dwóch nie był ma tylko lewą, tylną ćwiartkę wspawaną i nowy zderzak + tył ciekawe czy za kadencji nowego właściciela coś się działo z ciekawości dziś poszukam w domu czy nie mam fotki jak wyglądał po "bum"..
Newman Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 no wlasnie manny benzin tym razem? :gwizdanie:
Kempes_1985 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Janekx jaką masz przepływkę u siebie? Potrzebuję 06B 133 471 na podmiankę
jedrekx Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Manny, a widziałeś ciemne (czarne albo granatowe) B6 w sedanie w komisie CAREX koło naszej uczelni? nawet ładne i w dobrej cenie. chyba 1.9 tdi, zawsze możesz podjechać zobaczyć jak będziesz wracał z uczelni do domu
Rekomendowane odpowiedzi