przemciotorun Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 ale powoli odkrywam jak to dziala..... ale wydaje mi sie ze jest jakies wogole mniej czytelne.... ale moze to przez stare przyzwyczajenia... ---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:46 ---------- pany jak powinien wygladac kod do fotki zeby chodzila? predzej bylo tak:
Marko42 Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 poprzednie forum mam wrażenie że działało wiele lepiej wklejanie zdjęć itp ..................
Reniu Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 ale powoli odkrywam jak to dziala..... ale wydaje mi sie ze jest jakies wogole mniej czytelne.... ale moze to przez stare przyzwyczajenia...---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:46 ---------- pany jak powinien wygladac kod do fotki zeby chodzila? predzej bylo tak: Wklej to: [img=http://images29.fotosik.pl/183/58387e2ddc8c8726med.jpg] Znacznik musi być sam, bez parametrów dotyczących rozmiaru obrazka, było to automatycznie dodawane przez dawny silnik forum.
jedrekx Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 a ja się już po tygodniu przyzwyczaiłem i podoba mi się to nowe forum.. a najważniejsze, że działa szybciej
przemciotorun Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Reniu dzisiaj klikalem na powiadomienia ale nie wchodzilem w to co sie rozwijalo i wyskakiwaly mi watki w ktorch juz cos nabazgralem na nowym forum.... ale oczywiscie juz mi to nie dziala.... jest tu jakas opcja zeby pokazywalo watki w ktorych biore udzial?
Artur82 Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 jakby co posiadam VCDS`a Jedrek ja nadal nie moge zmienic nazwy wątku...napisz gdzie mam klikac zeby to niby zmienic!
Newman Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 ciekawe ile ludzi nie przejdzie ze starego forum
Reniu Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Reniu dzisiaj klikalem na powiadomienia ale nie wchodzilem w to co sie rozwijalo i wyskakiwaly mi watki w ktorch juz cos nabazgralem na nowym forum.... ale oczywiscie juz mi to nie dziala.... jest tu jakas opcja zeby pokazywalo watki w ktorych biore udzial? Dla mnie też to największa bolączka po zmianach, teraz muszę patrzeć po wszystkich nowych wypowiedziach i patrzeć w których wątkach mam zieloną strzałkę (to te w których pisałem). Kolejnym bólem jest to, że klikając na taki wątek mogę przejść do ostatniego posta a nie do "ostatnio przeczytanego przeze mnie posta". Wkoorwiające Ogólnie to dzieńdoberek PS. no i ponownie wyłączyli zliczanie postów w tematach nietechnicznych.
karolusss Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 ciekawe ile ludzi nie przejdzie ze starego forum Ja się zameldowałem Dzieńdober wszystkim którym chciało się przedzierać przez te wszystkie logowania... Ps. Ustrzelilem jakas B5tke ostatnio u mnie na wsi w fordonie kolo lidla CB7078J przyznać się kto to?
Artur82 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 akurat to, że wyłączyli zliczanie w tematach nie technicznych to jest na + JEDREK czekam na odpowiedz bo twierdzisz, że można a ja nie mam takiej opcji
Reniu Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Znam jednego, który machając kapeluszem nabił kilka tysiaków technicznych postów . Ogólnie licznik postów działa mobilizująco w kwestii ogólnej aktywności a to że trzeba "nabić" posty w technicznym powoduje zwielokrotnienie zadawania tych samych pytań w wątkach w których jest od dawna komplet informacji.
Artur82 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Znam jednego, który machając kapeluszem nabił kilka tysiaków technicznych postów .Ogólnie licznik postów działa mobilizująco w kwestii ogólnej aktywności a to że trzeba "nabić" posty w technicznym powoduje zwielokrotnienie zadawania tych samych pytań w wątkach w których jest od dawna komplet informacji. to prawda Reniu Ty lepiej powiedz kiedy na spocie jakimś się pojawisz
Reniu Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Tego to nawet najstarsi górale nie są w stanie przewidzieć Ogólnie jadę na 3 etaty i nie bardzo mam czas się ochotę po wszystkim ruszać, od 2 tygodni jeżdzę ze świecącą się inpekcją na licznikach Jeszcze kilka tygodni zapierdalu i myślę że powinno się trochę u mnie zwolnić. Bardziej by mi pasowało spotkać się w tygodniu niż w weekendy.
jedrekx Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 jakby co posiadam VCDS`a to się chyba do Ciebie uśmiechnę na kodowanie Jedrek ja nadal nie moge zmienic nazwy wątku...napisz gdzie mam klikac zeby to niby zmienic! JEDREK czekam na odpowiedz bo twierdzisz, że można a ja nie mam takiej opcji już Ci pisałem jak ja to zmieniałem i u mnie to działało.. nie moja wina, że u Ciebie to nie działa :whistling:ja tak zmieniałem nazwę tematu w dziale sprzedam i poszło i wybacz, że dopiero teraz odpisuję, ale nie siedzę 24h na forum Reniu, patrzyłeś na to, co Ci wczoraj w PW napisałem? jeśli tak to jak uważasz?
Reniu Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Fajnie jakby forum pokazywało że są jakieś nowe wiadomości
jedrekx Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 możesz sobie ustawić (ja to sobie przestawiłem żeby było jak dawniej): Ustawienia -> Ogólne ustawienia -> Powiadamianie o otrzymywaniu prywatnej wiadomości w formie pop-upu: Powiadamiaj o otrzymywaniu prywatnej wiadomości w formie okienka pop-up.
dobis1 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Witam, jeden "kolega" pyta czy nie wiecie czyja jest srebrna A6 C6 Avant nr rej: WPL ..... stoi na ul. Jaskółczej i jest na sprzedaż ponoć ładna klubowa
jedrekx Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 a6 c6 klubowe? jeśli WPL to raczej nie u nas pytać a na spot kuj-pom chyba nikt prócz mnie nie przyjechał C6-tka
Rekomendowane odpowiedzi