jedrekx Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 no i kwestia jest jeszcze taka, że nie wiem czy będę miał auto
Artur82 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 no i kwestia jest jeszcze taka, że nie wiem czy będę miał auto a co idzie do lakiernika??
jedrekx Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 prawdopodobnie. jutro będę ustalał szczegóły
Kierownik Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 prawdopodobnie. jutro będę ustalał szczegóły do rycha idzie ?
musti Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Piotrek, co tam? Bula oglądał Sejacza? jo wszystko poszło pięknie ładnie , ale już się sprzedał niestety póki co nadal szukam , jeśli ktoś ma na sprzedaż Seicento w dobrym stanie i za dobre pieniądze lub coś mu błyśnie w oczach to piszcie do mnie na PW , najlepiej 1,1 w gazie lub bez .
Reniu Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Siemanko Wszystkiego najlepszego dla Naszych kobiet
jedrekx Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 wszystkiego najlepszego dla Naszych Pań prawdopodobnie. jutro będę ustalał szczegóły do rycha idzie ? jeśli chodzi Ci o Krajewskiego to nie, on chciał za dużo
Janekx Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 ---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:55 ---------- Piotrek, co tam? Bula oglądał Sejacza? jo wszystko poszło pięknie ładnie , ale już się sprzedał niestety póki co nadal szukam , jeśli ktoś ma na sprzedaż Seicento w dobrym stanie i za dobre pieniądze lub coś mu błyśnie w oczach to piszcie do mnie na PW , najlepiej 1,1 w gazie lub bez . Mój znajomy ma bardzo fajne Seicento 1,1 tyle, że 2003 rok - chce 5-6 tyś coś koło tego. Meksykańska czerwień
musti Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 ---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:55 ---------- Piotrek, co tam? Bula oglądał Sejacza? jo wszystko poszło pięknie ładnie , ale już się sprzedał niestety póki co nadal szukam , jeśli ktoś ma na sprzedaż Seicento w dobrym stanie i za dobre pieniądze lub coś mu błyśnie w oczach to piszcie do mnie na PW , najlepiej 1,1 w gazie lub bez . Mój znajomy ma bardzo fajne Seicento 1,1 tyle, że 2003 rok - chce 5-6 tyś coś koło tego. Meksykańska czerwień pokaż linka do aukcji
bula87 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Wszystkiego Najlepszego dla Naszych kobiet z forum ---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 19:50 ---------- Artur PW
Rekomendowane odpowiedzi