przemciotorun Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 ja nie wypowiadam sie w kwestii spotow bo i tak do czerwca raczej nie bede na zadnym, mam urwanie glowy w robocie, a w czerwcu zobaczymy, pewnie robota weekendowa takze tez bedzie cienko.... ale jak by sie cos szykowalo 6-8 kwietnia to bym podjechal....
bula87 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 moim zdaniem lepiej zorganizować jeden większy spot raz w miesiącu niż stać w 2-3 osoby:wallbash:
Kempes_1985 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Gdyby ktoś szukał napinacza do ADRa to przypadkiem znalazłem w dobrej kasie http://allegro.pl/napinacz-lancucha-stary-typ-polecam-i2200346341.html
jedrekx Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 ale jak by sie cos szykowalo 6-8 kwietnia to bym podjechal.... dla mnie spoko moim zdaniem lepiej zorganizować jeden większy spot raz w miesiącu niż stać w 2-3 osoby:wallbash: też racja.. trzeba się zastanowić jak to zrobić.. chociaż może teraz, jak już zrobi się cieplej, będzie większa frekwencja
dobis1 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 dzięki wszystkim obecnym za spota najwierniejsi fani byli obecni
przemciotorun Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 ale jak by sie cos szykowalo 6-8 kwietnia to bym podjechal....dla mnie spoko w sumie zostaly 4 tygodnie, jest troche czasu i mozna sprobowac poukladac plany tak zeby na moment podjechac na spota, dotego info w pierwszysm poscie.... moge tez dac info na atk i moze byc calkiem fajnie
Reniu Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 no i troche ogarniete w watku.... jedrek a idzie jakos edytowac buttona? i ten szpojler przed? ale pewnie nie... O którym butonie mówisz? Ja ogarniam edycję postów także pisz co potrzeba... Siemanko
bula87 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 ale jak by sie cos szykowalo 6-8 kwietnia to bym podjechal.... dla mnie spoko moim zdaniem lepiej zorganizować jeden większy spot raz w miesiącu niż stać w 2-3 osoby:wallbash: też racja.. trzeba się zastanowić jak to zrobić.. chociaż może teraz, jak już zrobi się cieplej, będzie większa frekwencja Jędrek na cieplejsze dni nie ma co liczyć w zeszłym roku było ciepło i co...
przemciotorun Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Reniu zeby usunac ten "szpojler:" przed buttona
Reniu Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 To wartość dodawana automatycznie przy korzystaniu z funkcji ukrywającej treść (spoiler). Ja mam moderację w kuj-pom i głosowaniu na fotki do kalendarza, w innych działach nie zadziałam ale pomóc dobrym słowem zawsze mogę Ogólnie w edytorze postów brakuje mi dodatkowego buttona z edycją czystego źródła posta, ze wszystkimi znacznikami. Teraz to miks tego co widać np. fotek z poleceniami wybieranymi z manu edytorka. Ja potrzebowałbym większej funkcjonalności...
jedrekx Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Piotrek stara bida kiedy wpadasz w nasze rejony coby jakiś spot zrobić? a co u Ciebie w wielkim świecie?
musti Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Teraz nie mam czasu Jędrek , ale na pewno wpadnę U mnie robota kobieta dom i tak w koło , oraz sprzedaż B6 Na giełdę w sobotę i niedzielę ruszę może się sprzeda i kupie Seja
Kierownik Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Dziś 1.5 godz bawiłem sie z rozklejeniem lampy , plastikarz dał tak dupska że tylko płakać
musti Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Dziś 1.5 godz bawiłem sie z rozklejeniem lampy , plastikarz dał tak dupska że tylko płakać ale ogarnąłeś sytuację > ? malowałeś środki ?
bula87 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Dziś 1.5 godz bawiłem sie z rozklejeniem lampy , plastikarz dał tak dupska że tylko płakać robiłeś tą lampę, która parowała? jak ją rozkleiłeś?
musti Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Dziś 1.5 godz bawiłem sie z rozklejeniem lampy , plastikarz dał tak dupska że tylko płakać robiłeś tą lampę, która parowała? jak ją rozkleiłeś? Pewnie opalarką grzał i rozkleił
Kierownik Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 dokladnie , opalarka + delikatne podważanie ehh koles swoja "technikom" wprost mnie zadziwił ... był tak delikatny ze kołnierz wokół klosza połamany co 4-5 cm poprostu kurde nie mam pytań , chciałem malować srodek lamp , ale jakoś spodobał mi się klasyczny "srebrny"
Reniu Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Siemanko Kutfa jak mi się dzisiaj chce spać...
Rekomendowane odpowiedzi