Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja nie wypowiadam sie w kwestii spotow bo i tak do czerwca raczej nie bede na zadnym, mam urwanie glowy w robocie, a w czerwcu zobaczymy, pewnie robota weekendowa :facepalm: takze tez bedzie cienko.... ale jak by sie cos szykowalo 6-8 kwietnia to bym podjechal....

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moim zdaniem lepiej zorganizować jeden większy spot raz w miesiącu niż stać w 2-3 osoby:wallbash:

Opublikowano
ale jak by sie cos szykowalo 6-8 kwietnia to bym podjechal....

dla mnie spoko :thumbup1:

moim zdaniem lepiej zorganizować jeden większy spot raz w miesiącu niż stać w 2-3 osoby:wallbash:

też racja.. trzeba się zastanowić jak to zrobić.. chociaż może teraz, jak już zrobi się cieplej, będzie większa frekwencja :thumbup1:

Opublikowano

dzięki wszystkim obecnym za spota :thumbup1: najwierniejsi fani :a4fan: byli obecni :naughty:

Opublikowano

w sumie zostaly 4 tygodnie, jest troche czasu i mozna sprobowac poukladac plany tak zeby na moment podjechac na spota, dotego info w pierwszysm poscie.... moge tez dac info na atk i moze byc calkiem fajnie

Opublikowano
no i troche ogarniete w watku.... jedrek a idzie jakos edytowac buttona? i ten szpojler przed? ale pewnie nie...

O którym butonie mówisz? Ja ogarniam edycję postów także pisz co potrzeba...

Siemanko :kawa:

Opublikowano

:hi:

też racja.. trzeba się zastanowić jak to zrobić.. chociaż może teraz, jak już zrobi się cieplej, będzie większa frekwencja :thumbup1:

Jędrek na cieplejsze dni nie ma co liczyć w zeszłym roku było ciepło i co...:whistling:

Opublikowano

Reniu zeby usunac ten "szpojler:" przed buttona

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

To wartość dodawana automatycznie przy korzystaniu z funkcji ukrywającej treść (spoiler).

Ja mam moderację w kuj-pom i głosowaniu na fotki do kalendarza, w innych działach nie zadziałam ale pomóc dobrym słowem zawsze mogę ;)

Ogólnie w edytorze postów brakuje mi dodatkowego buttona z edycją czystego źródła posta, ze wszystkimi znacznikami.

Teraz to miks tego co widać np. fotek z poleceniami wybieranymi z manu edytorka. Ja potrzebowałbym większej funkcjonalności... :disgust:

Opublikowano

:hi:

co słychać ?

Opublikowano

:bry: Piotrek

stara bida :decayed: kiedy wpadasz w nasze rejony coby jakiś spot zrobić? :naughty: a co u Ciebie w wielkim świecie?

Opublikowano

Teraz nie mam czasu Jędrek , ale na pewno wpadnę :hi:

U mnie robota kobieta dom i tak w koło , oraz sprzedaż B6

Na giełdę w sobotę i niedzielę ruszę może się sprzeda i kupie Seja :banan:

Opublikowano

Dziś 1.5 godz bawiłem sie z rozklejeniem lampy , plastikarz dał tak dupska że tylko płakać :wallbash:

Opublikowano
Dziś 1.5 godz bawiłem sie z rozklejeniem lampy , plastikarz dał tak dupska że tylko płakać :wallbash:

ale ogarnąłeś sytuację > ?

malowałeś środki ?

Opublikowano

robiłeś tą lampę, która parowała? jak ją rozkleiłeś?

Opublikowano

robiłeś tą lampę, która parowała? jak ją rozkleiłeś?

Pewnie opalarką grzał i rozkleił

Opublikowano

dokladnie , opalarka + delikatne podważanie

ehh koles swoja "technikom" wprost mnie zadziwił ... był tak delikatny ze kołnierz wokół klosza połamany co 4-5 cm poprostu kurde nie mam pytań , chciałem malować srodek lamp , ale jakoś spodobał mi się klasyczny "srebrny"

Opublikowano

Siemanko :kawa:

Kutfa jak mi się dzisiaj chce spać... :lazy: