Kierownik Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 mi pasuje cały dzień , ale żeby bardziej sie określić to niech i będzie np 17 Łuczniczka , lub w przypadku lipnej pogody TESCO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 pasuje tak, jak napisał Kierownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Dzięki wszystkim za spota. Kierownik jeszcze raz Wielkie Dzięki za pomoc w diagnozie http://sklep.intercars.com.pl/?grut=822799#/dynamic/SKLEP/ws_gru_clob.php?grukod=822799&wit=SKLEP&Lisc=0&KhPro=&leaf=822799 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 jutro bede zamawial pare kosmetykow jak ktos jest chetny to pisac, zawsze taniej przesylka wyjdzie.... http://showcarshine.pl/ ---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:24 ---------- mam takie pytanie: czy korektor sily hamowania to skomplikowane urzadzenie? chodzi mi konkretnie o clio II bez abs-u, odrazu sie przyznam ze niewiem nawet jak to wyglada, idzie to jakos naprawic? bo niby ten u mnie sie blokuje? i tzreba by bylo go wymienic, ale ponoc to g...o ma to do siebie ze strasznie koroduje.... i jak mam zmienic swoj na taki sam to wole swojego wyremontowac, a jak znalazlem nowy w Ic to koszt 1/4 wartosc auta kierownik ty jestes mechanik? jak ktos umie odpowiedziec na moje pytanie to prosze o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 dzięki za spota wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 jedrekx a5 sorki ze tak przlotem wpadlem ale na cwiczeniach bylem i tak jak mowilem obecnosc na nich jest ;') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Dzięki również Wszystkim obecnym za spota, frekwencja znów dopisała ---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:49 ---------- Jędrek auto w pyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 dzięki Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 jutro bede zamawial pare kosmetykow jak ktos jest chetny to pisac, zawsze taniej przesylka wyjdzie.... http://showcarshine.pl/---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:24 ---------- mam takie pytanie: czy korektor sily hamowania to skomplikowane urzadzenie? chodzi mi konkretnie o clio II bez abs-u, odrazu sie przyznam ze niewiem nawet jak to wyglada, idzie to jakos naprawic? bo niby ten u mnie sie blokuje? i tzreba by bylo go wymienic, ale ponoc to g...o ma to do siebie ze strasznie koroduje.... i jak mam zmienic swoj na taki sam to wole swojego wyremontowac, a jak znalazlem nowy w Ic to koszt 1/4 wartosc auta kierownik ty jestes mechanik? jak ktos umie odpowiedziec na moje pytanie to prosze o pomoc... podaj jakiś numer produktu sprawdzę Ci jutro w Gordonie i zapytam w jednym miejscu o to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 jutro bede zamawial pare kosmetykow jak ktos jest chetny to pisac, zawsze taniej przesylka wyjdzie.... http://showcarshine.pl/---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:24 ---------- mam takie pytanie: czy korektor sily hamowania to skomplikowane urzadzenie? chodzi mi konkretnie o clio II bez abs-u, odrazu sie przyznam ze niewiem nawet jak to wyglada, idzie to jakos naprawic? bo niby ten u mnie sie blokuje? i tzreba by bylo go wymienic, ale ponoc to g...o ma to do siebie ze strasznie koroduje.... i jak mam zmienic swoj na taki sam to wole swojego wyremontowac, a jak znalazlem nowy w Ic to koszt 1/4 wartosc auta kierownik ty jestes mechanik? jak ktos umie odpowiedziec na moje pytanie to prosze o pomoc... podaj jakiś numer produktu sprawdzę Ci jutro w Gordonie i zapytam w jednym miejscu o to moze zapytaj sie poprostu o korektor sily hamowania do renault clio II 99r 1,2B auto bez abs w zasadzie to golas... w gordonie masz kogos znajomego? czy kupujesz na nr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 dzieki wszystkim za obecność , dobrze było was zobaczyć po takim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 obok sklepu, w którym robię jest Gordon i zawsze dobrą cenę po sąsiedzku dawali zorientuję się co i jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 oki, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 obok sklepu, w którym robię jest Gordon i zawsze dobrą cenę po sąsiedzku dawali zorientuję się co i jak w temacie Bartek jak co to mów to podjadę ze swoją zniżką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 obok sklepu, w którym robię jest Gordon i zawsze dobrą cenę po sąsiedzku dawali zorientuję się co i jak w temacie Bartek jak co to mów to podjadę ze swoją zniżką spoko zobaczymy co da się zrobić masz już blacharza do Hanki? tylko w kartony nią nie wjeżdżaj bo umrze Pan Janek psioczy na zderzak, ale będzie jajo podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 blacharz załatwiony mówisz że psioczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 tak troszkę na ten podkład co był i odnośnie tych kratek, ale ogarnia temat pewnie w środę odbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 no ktoś próbował coś już działać ale chyba nie bardzo wiedział co do czego i go sprzedał Hondę w czwartek odstawiam i w sobotę będzie:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 jak coś to dzwoń będziemy działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ja dopiero teraz ale tez dziekuje!! Jedrek fura ps. pamietaj zeby zagadac o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi