Reniu Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam był dzisiaj u mnie pan z PZU i za lampa bi-xenon policzył mi 275pln... wie ktoś o co tutaj chodzi ? także narazie muszę się wstrzymać z naprawą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 co 275 ? HAHAHAHA albo sie odwołaj , bo to jest spieszne , albo daj jako bezgotówkowo , to dopiero zobaczą ile to kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ci rzeczoznawcy z PZU są śmieszni. u mnie za błotnik policzyli z robocizną 314zł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 same części w aso 7900pln plus robota i malowanie .... a mi dali 4300... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 bo to są złodzieje po prostu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 nie wiem skąd cena za bi xenon 275pln gdzie dzwoniłem do auto-lampy i mają za 1600 pln:thumbdown: jutro będę wiedział więcej zobaczymy czy coś z tym zrobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Bartek Grill zakupiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 nie wiem skąd cena za bi xenon 275pln gdzie dzwoniłem do auto-lampy i mają za 1600 pln:thumbdown: jutro będę wiedział więcej zobaczymy czy coś z tym zrobią będziesz musiał się odwołać nie wiem jak to jest w praktyce, ale trochę pociśneli Bartek Grill zakupiony no to pięknie, pamiętaj że za 2 lata jestem pierwszy w kolejce po ten przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 sprzedam Ci całe auto bo bez przodu go raczej będzie ciężko sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam po pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 sprzedam Ci całe auto bo bez przodu go raczej będzie ciężko sprzedać dogadamy się kupimy trochę laminatu i będzie na sprzedaż jako jakiś no name Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 sprzedam Ci całe auto bo bez przodu go raczej będzie ciężko sprzedać dogadamy się kupimy trochę laminatu i będzie na sprzedaż jako jakiś no name rezanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 co 275 ? HAHAHAHA albo sie odwołaj , bo to jest spieszne , albo daj jako bezgotówkowo , to dopiero zobaczą ile to kosztuje pod warunikem ze ma opcje warsztat w AC i bez udziału własnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dzieńdoberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi