Newman Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 dzieki za zyczenia Jedrek ... spoźnione ale szczere.. Wszystkiego najlepszego !!!
Marcina4. Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ja widuje audi biale b6 quattro oraz pieknego cabrio rowniez a4 b6,oczywiscie w Toruniu ---------- Post dopisany at 16:25 ---------- Poprzedni post napisany at 16:23 ---------- Wczoraj tez widziałem tą niebieską. Mignęła mi z 80km/h przez skrzyzowanie po ciemku, ale z tego co widzialem to to chyba było S4 b7. RS4 ma inny wydech. Ale ładna cholera.... mówicie ze blachy CT....? trzeba sie wokol niej zakrecic.btw. najpewniej od przyszlego tygodnia kumpel bedzie wlascicielem s4 b7 tip - zmusze go do zarejestrowania sie tu i bywania na spotach. Pawel kiedy jest jakis zjazd Toruniakow itp?
winczako Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 kujawsko-pomorskie sa zjazdy. A tak poza tym to w piatkowe wieczory co nieco sie dzieje, ale nie zawsze jest warto a i ekipa od nas chyba nie zawsze jest. Ja na razie mialem okazje w ciagu ostatnich 2 m-cy byc raz. Ale jesli nic sie nie bedzie w najblizszym czasie dzialo, to pewno cos bedzie trzeba kminić Ja do maja jestem zarobiony :/
dobis1 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:13 ---------- hallo żyjecie...
jedrekx Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 żyjemy, żyjemy... ale co to za życie - cały dzień w łóżku
bula87 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:13 ---------- hallo żyjecie... no ba co tam za zakupy w Gordonie znów robiłeś? Nic nie sugeruję, ale niedługo będę chciał się zabrać za spryski w Ośle
LeszekA6 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam. Spotkałem dziś w bydg. S4 b5 avant czerwone, czarne szybki, diodowe lampy na tyle i brak wycieraczki na tylnej klapie. Tablice CB, ktoś z forum?
przemciotorun Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 a to napewno bylo s4? czy tylko body od s4?
Rekomendowane odpowiedzi