bula87 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 zgadza się wczoraj wyjątkowo długo spot był Wiśnia młody się skarżył, że jakiś wariat na niego trąbił cały czas ja trąbiłem a młoda dlugimi świeciła a tym czasem z nudów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 zgadza się wczoraj wyjątkowo długo spot był Wiśnia młody się skarżył, że jakiś wariat na niego trąbił cały czas ja trąbiłem a młoda dlugimi świeciła a tym czasem z nudów.... http://images42.fotosik.pl/324/5d1d44f95e3bca4bm.jpg omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Kempes dzięki za wczorajszego spota ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ---------- http://allegro.pl/audi-a6-s6-2-7bit-quattro-webasto-recaro-igielka-i2308979571.html ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- http://allegro.pl/audi-a6-s6-2-7bit-quattro-webasto-recaro-igielka-i2308979571.html Spoko, możemy to powtórzyć np. dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 zgadza się wczoraj wyjątkowo długo spot był Wiśnia młody się skarżył, że jakiś wariat na niego trąbił cały czas ja trąbiłem a młoda dlugimi świeciła a tym czasem z nudów.... http://images42.fotosik.pl/324/5d1d44f95e3bca4bm.jpg jak przyjedziesz tak do pracy to jesteś gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 http://moto.allegro.pl/tomason-tn1-czarne-extra-wyglad-5x112-i2299053389.html miał ktoś do czynienia z alusami tej firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 zgadza się wczoraj wyjątkowo długo spot był Wiśnia młody się skarżył, że jakiś wariat na niego trąbił cały czas ja trąbiłem a młoda dlugimi świeciła a tym czasem z nudów.... http://images42.fotosik.pl/324/5d1d44f95e3bca4bm.jpg jak przyjedziesz tak do pracy to jesteś gość jak już to za szybą będzie a na specjalne okazje będę przykręcał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcina4. Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 To jak Ludzie - jest jakis zjazd absolwentow Audi , kiedys widzialem maly spot na poligonie w Toruniu zaraz za mostem - moze ktoś z Was Pamieta, poprzedniego roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wiśnia Kilku chłopaków z forum z tego co wiem mialo tomasony , bardzo fajne koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcina4. Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Siemka! Jest ktos jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Marcin spokojnie , ludzie odsypiają Podejrzewam że może coś dziś wypalić, ale np ja odpadam bo mam nocke ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wiśnia Kilku chłopaków z forum z tego co wiem mialo tomasony , bardzo fajne koła fajny wzór mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 pany jakby ktoś miał do dropsona numer telefonu to prosiłbym o pw, montuję Bose i potrzebuję info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 To jak Ludzie - jest jakis zjazd absolwentow Audi , kiedys widzialem maly spot na poligonie w Toruniu zaraz za mostem - moze ktoś z Was Pamieta, poprzedniego roku? Spot byl w niedziele, mogles przyjechac a spot na poligonie panietam bo nawet A5 juz bylem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 dobrze by było, w końcu wprowadzić w życie temat grupowej sesji i zrobienia filmiku o naszej grupie, jak mówiłem chętni są do realizacji zdjęć i filmu tylko trzeba ustalić ile osób jest chętnych i czego konkretnie oczekujemy od tej akcji, żeby koszty rozplanować po 20 maja..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Namierzony w gdansku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 ale tu cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 cisza przed burzą doberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi