Marko42 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 właśnie odebrałem moją padlinkę od lakiernika - polerka gotowa :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 właśnie odebrałem moją padlinkę od lakiernika - polerka gotowa :banan: ile kosztowało i jaki efekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Chłopaki ico z tym pligonem w Toruniu i grilem?? pisze się ktoś.. 17 lub 24 Czerwca... Grill napewno, Bartek może ogarnie Fotografa.. no i miejscówka była dobra na jakieś tam małe sciganie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 a Ty wczoraj dałeś ciała bo miałeś być.. oj wiem wiem , myślałem że szybciej wrócę do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Chłopaki ico z tym pligonem w Toruniu i grilem?? pisze się ktoś.. 17 lub 24 Czerwca... Grill napewno, Bartek może ogarnie Fotografa.. no i miejscówka była dobra na jakieś tam małe sciganie:P jak będzie przyzwoita pogoda to jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Chłopaki ico z tym pligonem w Toruniu i grilem?? pisze się ktoś.. 17 lub 24 Czerwca... Grill napewno, Bartek może ogarnie Fotografa.. no i miejscówka była dobra na jakieś tam małe sciganie:P też się piszę, ale bardziej realny termin na większą grupę będzie 24, niech się wypowiedzą te osoby co pracują na zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Chłopaki ico z tym pligonem w Toruniu i grilem?? pisze się ktoś.. 17 lub 24 Czerwca... Grill napewno, Bartek może ogarnie Fotografa.. no i miejscówka była dobra na jakieś tam małe sciganie:P też się piszę, ale bardziej realny termin na większą grupę będzie 24, niech się wypowiedzą te osoby co pracują na zmiany ja mam wolne także wstępnie - TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 ja czy tak czy siak odpadam, mam teraz prace weekendowa do pazdziernika..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Newman koszt 200 efekt - a tak w ogóle to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 ja się ciągle użeram z błędem 17545 - Fuel Trim: Bank 1 (Add): System too Rich - z tego co czytałem na forum dotyczy to kończącego przepływomierza, ale robiłem logi i LMS ma wartości lekko powyżej 100 czyli to nie to. Ma ktoś może jakieś pomysły? Dodam, że auto chodzi normalnie, ciągnie do końca - tylko denerwuje ten ciągle zapalający się check engine (co 100-150 km po skasowaniu). Świece też są ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 ja się ciągle użeram z błędem 17545 - Fuel Trim: Bank 1 (Add): System too Rich - z tego co czytałem na forum dotyczy to kończącego przepływomierza, ale robiłem logi i LMS ma wartości lekko powyżej 100 czyli to nie to. Ma ktoś może jakieś pomysły? Dodam, że auto chodzi normalnie, ciągnie do końca - tylko denerwuje ten ciągle zapalający się check engine (co 100-150 km po skasowaniu). Świece też są ok Audi A6 Klub Polska :: [A6 C5] Komunikat VAG 17545 - Fuel Trim: Bank 1 (Add) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 tylko u mnie przepływka jest okej wszystkie parametry idealnie w normie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi