jedrekx Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dzięki. Chociaz dziś sie nie kwapiłem na zmiany obiektywów, za leniwy jestem po wczorajszym meczu . Robiełem uniwersalką sigma 18-200mm z polarem. Poza tym mam rybie oczko, 50mm stałkę. będę musiał zainwestować w coś bo ten mój to tragedia (kit 18-55), w sumie mam go tylko dlatego, że był w zestawie z aparatem
Newman Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 fajne fotki! ladna podzia... to i spot spoko ale co takie brudne furacze
Reniu Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ta, dostałem, nie było czasu ani weny by to ogarnąć Siemanko tak w ogóle
jedrekx Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 spoko, jak będziesz mieć czas to byłoby fajnie
jedrekx Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 ludzie powariowali dzisiaj, trochę ciepło to się przyzwyczajają do szybkiej jazdy. jak popadało - BUM! dziś na skrzyżowaniu Fordońskiej z Kaliskiego Ford Explorer zgiął w pół latarnię. Forda poznałem tylko po tylnej klapie... stałem w korku aż od fotoradaru na Fordońskiej do skrzyżowania z Kaliskiego 15 minut! czyli łączna trasa do firmy zajęła mi dzisiaj ponad 20 minut, gdzie normalnie w szczycie jadę 10
Kierownik Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 ludzie powariowali dzisiaj, trochę ciepło to się przyzwyczajają do szybkiej jazdy. jak popadało - BUM! dziś na skrzyżowaniu Fordońskiej z Kaliskiego Ford Explorer zgiął w pół latarnię. Forda poznałem tylko po tylnej klapie... stałem w korku aż od fotoradaru na Fordońskiej do skrzyżowania z Kaliskiego 15 minut! czyli łączna trasa do firmy zajęła mi dzisiaj ponad 20 minut, gdzie normalnie w szczycie jadę 10 jechałem chwile po godz 8 ... masakrycznie to wyglądało
Rekomendowane odpowiedzi