rafi_a4 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 tam radzilbym nie kupowac- powiem na spocie
Petara Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Do spota to juz bedzie pewnie po zakupie...Wiec mow teraz
hbd Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 _________________________________________________A odnosnie wisco to u siebie tez przy rozrządzie zmieniałem...Małe łozysko a koszt dośc spory chyba ok 160 zł w Tranzax na W.Polskiego...[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 11:29_________________________________________________Podjedz tam Bartas bo ja za te pieniądze kupiłem oryginał kompletnie nie różniący sie niczym od tego które było Ori... Mój mechanior znalazł mi za 150 zł i mówi, że to jest nie najgorsze.. Fabo czy Febo czy jakoś tak. Przy okazji chcę od razu wymienić plecionkę. Gorzej, że dziś już pewnie autka nie dostane :/ A jednak dorwał gdzieś ori za ok 200 zł ;]
Petara Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja tylko mowilem ze tam znalazłem oryginalne w atrakcyjenej cenie A kto prócz Renia dzis zaszczyci nas swoją obecnością??Król torunskich szos,władca sieci elektroenergetcznej połnocnej polski,przywódca grupy Toruńskiej zjawi sie może??Majki bedziesz moze??Bo jakoś nie mozemy sie spotkać
nowekbdg Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Wiedz tak ja jestem zzaaa;d to bedzie ktos z laptopem strobo dropson??? bo na 7 calowym albo na tel nie bede pokazywal...
Reniu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgraj to na jakąś płytkę, sprawdź czy da się odtworzyć i podrzuć w razie czego na spota.
jedrekx Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Reniu ja też od tygodnia planuję umyć... i od czasu jak go odebrałem od Konara nie był myty... :/ (prawie miesiąc). ja dziś niestety nie wpadnę, muszę robić za kierowcę dla ojca (%) :/
nowekbdg Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 aha czyli beda hmmm 3 osoby?? a majki cos ucichl.... chyab tez nie bedzie
Petara Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja umyłem jakos na dzien przed swietami jak było ciepło...Dwa dni jezdzenia i wygląda gorzej niz przed myciem [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 13:03_________________________________________________Sie juz tak nie bój na[ewno sie ekipa narysuje
Reniu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja umyłem jakos na dzien przed swietami jak było ciepło...Dwa dni jezdzenia i wygląda gorzej niz przed myciem Ale sumienie czyste
nowekbdg Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 reniu w domu czy w pracy?? moge ci podrzucic plytke umnie dziala... wgralem programy jakies do borobki tylko ze traile...
Reniu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Teraz w pracy. Z programami nie powinno być kłopotu
nowekbdg Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Spoko to widzim sie na spocie jakiegos szampana pijemy?? chociaz po lyczku jednym
nowekbdg Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 to co nic nie wypijemy?? no chlopokooki kazdy wezmie kieliszek i do tesco wskoczymy po szampana:
Reniu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Filip dzwonił, że też przyjedzie No to teraz wujek Majki nie ma innego wyjścia jak się pojawić
Petara Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Z nieoficjalnych zródeł wiem,ze Prezesura Torunia ma sie pojawić ale to pokątne informacje
Rekomendowane odpowiedzi