przemciotorun Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ten koles od tego czerwonego rs3 mial takie tylko zamiast siwego czarne a zamiast srebrnego czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Kujawsko Pomorski Klub Audi - Zakończenie sezonu 2012 - YouTube ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- Dzięki za linka Tak w ogóle to siemanko U mnie stal na aucie wygląda ale fajnie się jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 no to ja do czwartku jeszcze na letnich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandi88 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Bryyyy Ja tam cały czas na letnim setupie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia993 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 a ja już zimóweczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 a ja zaczynam poszukiwanie letnich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarohd06 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Zimowe założone dwa komplety takich samych felg (avus2) więc wygląd ok (chodź szkoda że 17 taki nie weszły na zaciski ;-)) więc kupione pirelli 245 45 18" komfortu brak ale coś za coś;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ja już na zimówkach śmigam wie ktoś może jakie są żarówki przy oświetleniu nad rejestracją bo obie się nie świecą a nie chce mi się dwa razy rejestracji ściągać z moim szczęściem to na pewno ramkę połamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarohd06 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ja już na zimówkach śmigam wie ktoś może jakie są żarówki przy oświetleniu nad rejestracją bo obie się nie świecą a nie chce mi się dwa razy rejestracji ściągać z moim szczęściem to na pewno ramkę połamie witam C5W 36mm umnie są takie więc myślę że w a4 też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Artur zaslepki dotarly jeszcze raz wielkie dzieki i dzieki dla kuriera Jedrka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi