Artur82 Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 dzisiaj byłem o 20 na spocie BKB,zima temp. -3 i 28 samochodów przyjechało i tak praktycznie co tydzień a u nas jak 5 przyjedzie to mega spot Wiśnia to sprzedaj i kup BMW a tak poważnie to masz święta rację...wstydzić się Panie i Panowie
jedrekx Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Ja jestem chetny w przyszlym tygodniu.. w poniedzialek i srode mam ostatnie egzaminy
przemciotorun Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 dzisiaj byłem o 20 na spocie BKB,zima temp. -3 i 28 samochodów przyjechało i tak praktycznie co tydzień a u nas jak 5 przyjedzie to mega spot Wiśnia to sprzedaj i kup BMW a tak poważnie to masz święta rację...wstydzić się Panie i Panowie Lubie to!
winczako Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 jesli w niedziele przyszlą coś bedzie sie działo, a mojego trupka juz mechanik poskłąda, to tez chetnie sie pojawie
otles2 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Czesc Bylem a ASP w Osielsku i pomogą mi poszukać sprywkow i halogenu bardzo pozytywni ludzie ) oraz przerobia mi doloty powietrza bo co dla mnie bylo zaskoczeniem mam dwa Interculery z lewej i z prawej "na szczescie zderzak od s4 ma te kratki nie zaseplenione wiec kwestia dobudowania plasiku do org kanalu co do malowania odradzaja mi malowac calsc poniewaz wiekszosc rys da sie spolerowac ale nie wiem czy taka opcje wybrac , zastanawiam sie tez czy zostawic grille w chromie czy pomalowac na czarno jaka dokladke na tylna klape polecacie z allegro tak zeby w miare pasowala ??? oraz padla propozycja zeby pomalowac go na czarny mat calego ale to raczej sobie odpuszcze
marcintuchola Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Mat fajnie wyglada na a4 tylko cieżko potem sprzedać wiem po sobie... ale auto zawsze robi sie pod siebie:decayed:
WIŚNIA Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 elo:hi: ---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 19:33 ---------- robimy jakąś liste na niedziele? kto się zapisze i nie przyjedzie stawia browara każdemu kto będzie
dobis1 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 elo:hi:---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 19:33 ---------- robimy jakąś liste na niedziele? kto się zapisze i nie przyjedzie stawia browara każdemu kto będzie mi w ten week w żaden dzień nie pasi w takich godzinach pracuję że aż mi się gadać nie chce
Artur82 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Panie i Panowie wie ktoś co się dzieje z RENIEM, bo nie było go od grudnia na forum
jedrekx Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 no właśnie też się zastanawiałem co z nim.. baaaaaaaardzo dawno go tu nie było
Rekomendowane odpowiedzi