wera :) Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Wera a Ty juz na nogach?? ja dopiero idę spać najpierw kawusia chwila na necie i
Marko42 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Panowie i Panie potrzebna praca najlepiej od zaraz dla studenta jakby ktoś coś wiedział to proszę o jakieś namiary na pw z góry dzięki
hidden22 Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Witam panowie ! mam prosbe potrzebuje namiar na jakiegos fachowca z Bydgoszczy który ogarnia alarmy samochodowe i ogólnie instalacje w aucie ! Ma ktos z Bydgoszczy Vaga ktory ogarnie kodowanie RNS-e? pozdr
Artur82 Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Witam panowie ! mam prosbe potrzebuje namiar na jakiegos fachowca z Bydgoszczy który ogarnia alarmy samochodowe i ogólnie instalacje w aucie ! Ma ktos z Bydgoszczy Vaga ktory ogarnie kodowanie RNS-e? pozdr alarmy polecam na Błoni ul. Broniewskiego, a vcdsa mam ja
kasku22 Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 :hi:panowie jest tu ktos moze z pakosci?
jedrekx Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Witam panowie ! mam prosbe potrzebuje namiar na jakiegos fachowca z Bydgoszczy który ogarnia alarmy samochodowe i ogólnie instalacje w aucie ! Ma ktos z Bydgoszczy Vaga ktory ogarnie kodowanie RNS-e? pozdr w sprawie alarmów polecam Car Hi Fi na Sowiej (Osowa Góra)
WIŚNIA Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Wypadek w Kozłowie. Nie żyje czwarty z braci - Wiadomości - WP.PL co mają rodzice w głowie
marcintuchola Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 to jednak czwarta osoba zmarła... ponoć nie była posypana droga..., nawet nie ma poznac ze to tico
karolusss Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Z Pakości raczej nie (chociaż 1 osoba z Pakości kiedyś się tu zalogowała to raczej się nie udziela), ja jeżdżę do Pakości raz na tydzień lub dwa. Coś potrzebujesz?
shadowrunner Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Koledzy, o której spocik w Toruniu w ten weekend? Bo nie wiem czy zdążę przybyć z trasy.
przemciotorun Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Koledzy, o której spocik w Toruniu w ten weekend? Bo nie wiem czy zdążę przybyć z trasy. kolego jak juz pisalem predzej, trzeba sledzic temam a nie trzymac sie kalendarza..... w toruniu raczej w najblizszym czasie nie bedzie spotow....
Rekomendowane odpowiedzi