Arturoo Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 No Andrzej miał wene na testowanie nowego programu i gdyby nie postoje to 4h drogi by było ... tyle na fisie miał u mnie jak wysiadałem. Zapraszamy do siebie....mamy równie pięknie malownicze rejony....tyle ,że z widokiem na liczne kopalnie
WIŚNIA Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 No Andrzej miał wene na testowanie nowego programu i gdyby nie postoje to 4h drogi by było ... tyle na fisie miał u mnie jak wysiadałem.Zapraszamy do siebie....mamy równie pięknie malownicze rejony....tyle ,że z widokiem na liczne kopalnie to po tonie węgla na pamiątkę będzie ?
winczako Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 chlopaki, dzięki za spotttkanie Miło było poznać nowe (dla mnie) twarze i odwiedzic Jędrka Fura nahałasowała, ale tylko na lpg. Temat "bujania budą" ktory przyznam po raz pierwszy pojawił sie przy kolegach (az wstyd ... ;( ), po przelaczeniu z lpg na pb, został rozwiązany migiem. Głównym problemem były rozjechane "stare"mapy lpg, na "nowych" mapach pb. Kłócily się - jak to baby !
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 No Andrzej miał wene na testowanie nowego programu i gdyby nie postoje to 4h drogi by było ... tyle na fisie miał u mnie jak wysiadałem.Zapraszamy do siebie....mamy równie pięknie malownicze rejony....tyle ,że z widokiem na liczne kopalnie to po tonie węgla na pamiątkę będzie ? byłaby bida do byle hebelka to wrzucić ---------- Post dopisany at 08:40 ---------- Poprzedni post napisany at 08:37 ---------- chlopaki, dzięki za spotttkanie Miło było poznać nowe (dla mnie) twarze i odwiedzic Jędrka Fura nahałasowała, ale tylko na lpg. Temat "bujania budą" ktory przyznam po raz pierwszy pojawił sie przy kolegach (az wstyd ... ;( ), po przelaczeniu z lpg na pb, został rozwiązany migiem. Głównym problemem były rozjechane "stare"mapy lpg, na "nowych" mapach pb. Kłócily się - jak to baby ! no tak trochę lipnie wyglądały odejścia stadniny co masz pod maską:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown: zrobiłbym coś z tym na Twoim miejscu by Cię jakiś pobrojony afn ,czy avf nie objechał :wink: ---------- Post dopisany at 08:41 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ---------- :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: ---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:41 ---------- Wy się zdzwaniacie jak macie zamiar rzucić kapelonem ?????? :decayed::decayed: synchronizacja całkiem
srb38vx Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Dzięki pany za miłe spotkanie jedrzej dzięki za powitanie te kwiaty i orkiestra były nie potrzebne Paweł odejście twojej furu to jest miazga ogólnie za***iście fajni z was ludzie , tylko straszne niedbaluchy co jeden to większy syf w autku
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 wiedziałem ,że nie wytrzyma i to napisze.... ---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:46 ---------- ....nie patrzcie na co on pisze.............całą drogę w kapciach szmacianych jechał ,a ja na boso bo mi nie pozwolił gumowych dywaników pobrudzić ---------- Post dopisany at 08:51 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ---------- Dzięki pany za miłe spotkanie jedrzej dzięki za powitanie te kwiaty i orkiestra były nie potrzebne Paweł odejście twojej furu to jest miazga ogólnie za***iście fajni z was ludzie , tylko straszne niedbaluchy co jeden to większy syf w autku :polew::polew::polew::polew::polew::polew: musisz być wydupany po trasie jak koń po westernie :polew::polew::polew::polew:
srb38vx Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 wiedziałem ,że nie wytrzyma i to napisze.... ---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:46 ---------- ....nie patrzcie na co on pisze.............całą drogę w kapciach szmacianych jechał ,a ja na boso bo mi nie pozwolił gumowych dywaników pobrudzić ---------- Post dopisany at 08:51 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ---------- Dzięki pany za miłe spotkanie jedrzej dzięki za powitanie te kwiaty i orkiestra były nie potrzebne Paweł odejście twojej furu to jest miazga ogólnie za***iście fajni z was ludzie , tylko straszne niedbaluchy co jeden to większy syf w autku :polew::polew::polew::polew::polew::polew: musisz być wydupany po trasie jak koń po westernie :polew::polew::polew::polew: :grin: jakość daje rade urlop wziołem ida autko umyć Arturo dzięki za miłe towarzystwo tylko czemu cie musze tak długo znosić
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Czemu tak długo ? Ja Ci już gadałem .....coś Ci to tak do końca po tej korekcie nie bangla Jakbym Cie nie namówił na gonienie tego allroada c6 to byśmy jeszcze kulali
jedrekx Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Wy się zdzwaniacie jak macie zamiar rzucić kapelonem ?????? :decayed::decayed: synchronizacja całkiem tak jakoś ogólnie za***iście fajni z was ludzie , tylko straszne niedbaluchy co jeden to większy syf w autku :embarrassed: dzięki za odwiedziny!
srb38vx Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Czemu tak długo ? Ja Ci już gadałem .....coś Ci to tak do końca po tej korekcie nie bangla Jakbym Cie nie namówił na gonienie tego allroada c6 to byśmy jeszcze kulali nie pitol pewnie gościu sie zdziwił że 2 litrowy klekot robi znim co chce :polew: juz je pewnie w Aso że mu to nie jedzie :grin:
jedrekx Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 allroad trochę więcej waży.. jakbyście go nie doszli to rzeczywiście byłoby coś nie halo
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Ale motor znacznie elastyczniejszy ma....teoretycznie
Artur82 Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 tak ekipa była a mnie musiało akurat nie być...ale mam nadzieje, że wpadniecie jeszcze keidyś, albo My zbierzymy siły i odwiedzimy was
Arturoo Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Zapraszamy samej jazdy jest jakieś 4h...normalnie jak bpw se poradziło w takim czasie to nie ma jakoś tragedii
gurban6 Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 hymmmm Witaj .Nie wiem co to GT,ale odpowiem gdzie pracowałem.Kiedys pracowałem w firmie MIks,czyli Mirosław Gil,ale to juz przeszłość którą do jakiegoś czasu miło wspominam a pózniej żal ogromny,obcięcie stawek za wyjazdy i delegacje.Spadek o około 50% ,więc odzszedłem,nie będę jezdził za granicę z ludzmi za 100 zł za dzień.
Rekomendowane odpowiedzi