jedrekx Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 hehe no tak ja miałem ostatnimi czasy mały zastój.. idę na żywioł, najwyżej później odpuszczę
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 hehe no tak ja miałem ostatnimi czasy mały zastój.. idę na żywioł, najwyżej później odpuszczę grunt byś to zrobił świadomie
jedrekx Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 wygląda na to, że do Bukowiny będę jechał ze starymi lampami bo jak wczoraj podłączyliśmy to jakaś c**jnia wyszła :facepalm: jak dziś się tego nie da opanować to zakładam stare lampy ---------- Post dopisany at 11:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:47 ---------- nieaktualne, w końcu problem opanowany
Artur82 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Artur, o której wyjeżdżasz w czwartek? kurcze właśnie się dowiedziałem, że dopiero mogę o 15:30 lub 16
jedrekx Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Umowimy sie jakos jeszcze przed wyjazdem zebym odebral troopa?
Artur82 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Umowimy sie jakos jeszcze przed wyjazdem zebym odebral troopa? no może go zabiorę albo masz nr tel to dzwon i sie mozemy jakoś dgoadać
Arturoo Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Zazdroszcze wam Panowie ..... Nie ma co zazdrościć.......pakuj się....miejsca są .....ja też miałem armagedon z dwoma grafikami by je pogodzić ..........jak wrócę to 3 dyżurki pójdą od szlagu
winczako Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Zazdroszcze wam Panowie ..... Nie ma co zazdrościć.......pakuj się....miejsca są .....ja też miałem armagedon z dwoma grafikami by je pogodzić ..........jak wrócę to 3 dyżurki pójdą od szlagu Naprawdę, chciałbym... ale muszę żonie auto kupić, a ostatnio eSa pociągnęła sporo, więc trzeba popracować Swoją drogą nie macie jakiegoś kontaktu na zadbaną Atrójkę?
shadowrunner Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 winczako czy ty przypadkiem nie parkujesz swojej S4 na Zieleńcu? Bo co jakiś czas widzę bardzo podobną jak przez parking przejeżdżam .
jedrekx Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Zazdroszcze wam Panowie ..... Nie ma co zazdrościć.......pakuj się....miejsca są .....ja też miałem armagedon z dwoma grafikami by je pogodzić ..........jak wrócę to 3 dyżurki pójdą od szlagu Naprawdę, chciałbym... ale muszę żonie auto kupić, a ostatnio eSa pociągnęła sporo, więc trzeba popracować Swoją drogą nie macie jakiegoś kontaktu na zadbaną Atrójkę? które A3? 8L czy 8P?
winczako Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 winczako czy ty przypadkiem nie parkujesz swojej S4 na Zieleńcu? Bo co jakiś czas widzę bardzo podobną jak przez parking przejeżdżam . yyyy
Rekomendowane odpowiedzi