winczako Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 ok, jade spróbować szczescia bo dystanse przyszły )
gurban6 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam Ale u nas parno,ponad 27 stopni.Będzie dziś lało.
winczako Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 pier**leni k**wa zlodzieje. Dla kilku zl polamali mi znaczek s4 w grilu... nie maja ani oni ani ja....
dobis1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 pier**leni k**wa zlodzieje. Dla kilku zl polamali mi znaczek s4 w grilu... nie maja ani oni ani ja.... ja miałem słabo przymocowany i maja tylko oni a ja nie mam
ŁukaszA4 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Witam, w klubie już od ponad roku, trochę śledziłem ten wątek ale jakoś nie miałem odwagi cokolwiek napisać mieszkam od niedawna w Toruniu, parę Audiczek widziałem, może i nawet kolegi winczako na wrzosach
gurban6 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Witam ---------- Post dopisany at 15:49 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ---------- Witam, w klubie już od ponad roku, trochę śledziłem ten wątek ale jakoś nie miałem odwagi cokolwiek napisać mieszkam od niedawna w Toruniu, parę Audiczek widziałem, może i nawet kolegi winczako na wrzosach Czego się wstydzisz Mam nadzieję że spotkamy się u mnie w garażu a innym razem pojedziemy na spot.Dawno nie byłem na spocie, czego wstydzę się ,ale miałem inna pracę związaną z wyjazdami zagranicznymi (wycieczki).
ŁukaszA4 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Bo u mnie totalna seria, a po za tym mojej A4 trochę brakuje do ideału i nie chciałem się pokazywać zbytnio... Ale widzę na zdjęciach ze spotów że nawet 80-tka się pojawia, więc stwierdziłem że trzeba poszerzyć horyzonty Możemy się zmówić na kiedyś, bo nikogo niestety z klubu nie znam z Torunia...
WIŚNIA Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 kto mnie vag-iem poratuje źle się dzieje pod maską
gurban6 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Bo u mnie totalna seria, a po za tym mojej A4 trochę brakuje do ideału i nie chciałem się pokazywać zbytnio... Ale widzę na zdjęciach ze spotów że nawet 80-tka się pojawia, więc stwierdziłem że trzeba poszerzyć horyzonty Możemy się zmówić na kiedyś, bo nikogo niestety z klubu nie znam z Torunia... Nie masz czym się martwić.Tu są normalni ludzie,bardzo przychylni,nawet dla laików i początkujacych.Tez tak zaczynałem i tez miałem obawy jak i co.Sporo z nas może Ci pomóc . Ja mam Vaga ,ktoś inny ma wiedzę na tematy związane z Audi itd. Napisz gdzie mieszkasz w Toruniu.Jak coś mogę podjechać jeżeli chcesz,pogadamy i umówimy się na spota.Każdy z nas ma takie auto na jakie go stać i jakie kupił.Potem robi się mody.Jednym wyjdą drugim nie.Tak jak piszesz,trzeba poszerzyć horyzonty:wink: Pozdrawiam i mam nadzieję że spotkamy się i razem pojedziemy na spota.
bula87 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 kto mnie vag-iem poratuje źle się dzieje pod maską co tam się dzieje? może zrobimy jakiegos "serwisowego" spota, bo też bym z kabelka skorzystał
WIŚNIA Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 poza tym że szarpie silnikiem obroty szaleją sporadycznie to woda gdzies z nad pompy klimy się leje jak temp wzrasta do 90 ---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:39 ---------- tyle że z tego co widziałem to tam tylko węże od chłodzenia turbo ida ---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:40 ---------- ide zalać smutki bo za chwile szału dostane
bula87 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 a płyn chłodniczy nie uchodzi? ja miałem, tak w vectrze, że jak się rozgrzała to płyn zaczął uciekać, był do wymiany łącznik od przewodów chłodniczych
WIŚNIA Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 no właśnie cieknie wręcz się leje,wjechałem na kanał patrzałem skąd ale nic nie widać gdzieś z nad pompy klimy tyle że tam tylko chyba idą węże od chłodzenia turbo
bula87 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 najlepiej wjedź zimnym na kanał i obserwuj skąd będzie się lało jak się rozgrzeje
barteksak Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Panowie widzimy się jutro pod łuczniczką ? bo patrze w kalendarz i na jutro wypada
jedrekx Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 już kilka razy było pisane, że wg kalendarza i pierwszego posta nie zawsze się umawiamy ale ja jutro mogę... ale to zależy, o której. na 16 idę na żużel
barteksak Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ktoś chętny na spocik ?;p jaka godzina najlepiej ?
przemciotorun Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ten kalendarz chyba tylko nie potrzebne zamieszanie robi.....
Rekomendowane odpowiedzi