WIŚNIA Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 u mnie cały bak 3 tygodnie jak na razie jest dobrze nawet jeszcze połowa nie przepalona a już dochodzi 700km
bula87 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 u mnie cały bak 3 tygodnie jak na razie jest dobrze nawet jeszcze połowa nie przepalona a już dochodzi 700km tu nie ma co się załamywać cały czas w trasie to pali grosze..
barteksak Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 widzialem kogs dzis z ramkami w Bydgoszcyz na ul. Nasypowej nawet machałem...rej. CB .....W - kto to?? to ja bylem kolego tez machalem... ---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:05 ---------- to jak z tym spotem ?
WIŚNIA Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 u mnie cały bak 3 tygodnie jak na razie jest dobrze nawet jeszcze połowa nie przepalona a już dochodzi 700km tu nie ma co się załamywać cały czas w trasie to pali grosze.. ja już nie liczę,bo po co się denerwować ---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ---------- od dzisiaj do niedzieli bede na działce w Świeciu także jak coś grill+browar mini spot to wpadać taka sytuacja
bula87 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 u mnie cały bak 3 tygodnie jak na razie jest dobrze nawet jeszcze połowa nie przepalona a już dochodzi 700km tu nie ma co się załamywać cały czas w trasie to pali grosze.. ja już nie liczę,bo po co się denerwować ---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ---------- od dzisiaj do niedzieli bede na działce w Świeciu także jak coś grill+browar mini spot to wpadać taka sytuacja no to jak dziś żaden wyjazd się nie trafi to pod wieczór się zdzwonimy i resztę klubowiczów świeckich trzeba ściągnać
dobis1 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 u mnie cały bak 3 tygodnie jak na razie jest dobrze nawet jeszcze połowa nie przepalona a już dochodzi 700km tu nie ma co się załamywać cały czas w trasie to pali grosze.. ja już nie liczę,bo po co się denerwować ---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ---------- od dzisiaj do niedzieli bede na działce w Świeciu także jak coś grill+browar mini spot to wpadać taka sytuacja no to jak dziś żaden wyjazd się nie trafi to pod wieczór się zdzwonimy i resztę klubowiczów świeckich trzeba ściągnać u mnie nocka
winczako Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 u mnie cały bak 3 tygodnie jak na razie jest dobrze nawet jeszcze połowa nie przepalona a już dochodzi 700km zboczeniec
WIŚNIA Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 u mnie cały bak 3 tygodnie jak na razie jest dobrze nawet jeszcze połowa nie przepalona a już dochodzi 700km tu nie ma co się załamywać cały czas w trasie to pali grosze.. ja już nie liczę,bo po co się denerwować ---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ---------- od dzisiaj do niedzieli bede na działce w Świeciu także jak coś grill+browar mini spot to wpadać taka sytuacja no to jak dziś żaden wyjazd się nie trafi to pod wieczór się zdzwonimy i resztę klubowiczów świeckich trzeba ściągnać u mnie nocka Grześ buła wpadaj ---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ---------- imprezkę uważam za otwartą
WIŚNIA Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Wiśnia dzięki za mini spot jako jedyny sie pojawił bawim sie:decayed:
bula87 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Wiśnia dzięki za mini spot jako jedyny sie pojawił bawim sie:decayed: no taka sytuacja
troudyl Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Witam, Panowie jak często organizujecie spoty w CB/CT?
jedrekx Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 tak, jak mamy ochotę najczęściej raz na 2 tygodnie
Rekomendowane odpowiedzi