bula87 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 kto w Toruniu jeździ czarnym/granatowym B6 Avant, S-line, z tyłu czarne szybki, bez xenonu. rejestracja CT ****G, z przodu na pewno ramki klubowe, jechało to auto za mną na Łódzkiej jakąś godzinę temu wczoraj na Gagarina w Toruniu stała czarna B5 w sedanie z klubowymi ramkami na warszawskich numerach a dziś pod blokiem Kempesa i Dobisa widziałem srebrne B5 Avant z naklejkami klubowymi, szkoda tylko że wchodząc po kilku dniach na forum doszła jedna strona kapeluszy..
Kempes_1985 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Cze Srebrne B5 w Avancie stoi tutaj cały czas - sąsiad. Zresztą chyba jest zarejestrowany na forum
bula87 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 CzeSrebrne B5 w Avancie stoi tutaj cały czas - sąsiad. Zresztą chyba jest zarejestrowany na forum zarejestrowany to może i jest, ale ani razu chyba się jeszcze nie udzielił, a widać że jakiś pomysł na auto ma bo zwraca na siebie uwagę...ostatnio rozmawiałem ze znajomym i powiedział w prost, że jak ma jakieś auto na sprzedaż to loguje się na konto danej marki bądź modelu i kupuje wlepy klubowe tylko po to żeby auto w lepszej cenie sprzedać
Kempes_1985 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 CzeSrebrne B5 w Avancie stoi tutaj cały czas - sąsiad. Zresztą chyba jest zarejestrowany na forum zarejestrowany to może i jest, ale ani razu chyba się jeszcze nie udzielił, a widać że jakiś pomysł na auto ma bo zwraca na siebie uwagę...ostatnio rozmawiałem ze znajomym i powiedział w prost, że jak ma jakieś auto na sprzedaż to loguje się na konto danej marki bądź modelu i kupuje wlepy klubowe tylko po to żeby auto w lepszej cenie sprzedać hyhyłłł hhhłłłłłłłłyyyttt matertindodi ---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:00 ---------- ja tam przed sprzedażą mam zamiar ramki zmienić na zwykłe
przemciotorun Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 a ja nie mam ramek klubowych...................chce ktos kupic?
WIŚNIA Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 kiedy spota robimy? ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- dobis1 czytałeś? Świecie: Motocyklista zginął pod Nowem. Zderzył się z ciężarówką - 30 maja 2013 - zdjęcie nr 1
dobis1 Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 kiedy spota robimy?---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- dobis1 czytałeś? Świecie: Motocyklista zginął pod Nowem. Zderzył się z ciężarówką - 30 maja 2013 - zdjęcie nr 1 kierowcy samochodów też giną ale tego tak się nie nagłaśnia wiadomo że skutki zderzenia moto z tirem są oczywiste lecz zginąć każdy z nas może codziennie nawet w domu....
barteksak Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 mam ostatnio taki jakiś dziwny problem ze czasem jak wciskam gaz to slychac takie puste pukanie gdzies jakby po prawej stronie. puszczam gaz i cisza...może ktoś wie co to może byc?
przemciotorun Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 ktos moze chetny dzisiaj na umk/plaza w toruniu?
WIŚNIA Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Wiśnia byłeś na fotach w lesie koło mnie jep ---------- Post dopisany at 14:15 ---------- Poprzedni post napisany at 14:14 ---------- na zachemie sobie sesję zrobie w poniedziałek
barteksak Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 jbc to zajmuje się fotografią i grafiką więc śmiało możecie walić o zdjęcia
Rekomendowane odpowiedzi