nowekbdg Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Hejka pod luzszym czasie ma ktos mozliwość sprawdzic mi przepływke w bdg?objawy na 3 biegu wscikam pedał i do 2 mul jak drugi raz wcisne to jak ktos by dodal turbo hehe.ewentualnie jak to zrobic na vag
manny90 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 ---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- Wiśnia masz cały czas możliwość piaskowania felg? tak sorki ....WIŚNIA jeszcze pewnie śpi to Ci za niego odpiszę To jeszcze powiedz kiedy ma wolny termin
Arturoo Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 ---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- Wiśnia masz cały czas możliwość piaskowania felg? tak sorki ....WIŚNIA jeszcze pewnie śpi to Ci za niego odpiszę To jeszcze powiedz kiedy ma wolny termin Stary......nie nadwyrężaj życzliwości mojej..... ... . . . . . . . .. . . . .
WIŚNIA Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Wiśnia masz cały czas możliwość piaskowania felg? stal czy alu? ---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- ---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- Wiśnia masz cały czas możliwość piaskowania felg? tak sorki ....WIŚNIA jeszcze pewnie śpi to Ci za niego odpiszę przepraszam ale o 7:30 byłem już w drodzę do pracy ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- ogólnie dziś jechałem drogą koło Prusic tam gdzie był ten wypadek w promieniu 10m popiół ,asfalt okopcony,masakra
Robertuss Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Wiśnia pisz na pw jakie koszta piaskowania 19"
manny90 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Wiśnia masz cały czas możliwość piaskowania felg? stal czy alu? ---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- ---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- Wiśnia masz cały czas możliwość piaskowania felg? tak sorki ....WIŚNIA jeszcze pewnie śpi to Ci za niego odpiszę przepraszam ale o 7:30 byłem już w drodzę do pracy ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- ogólnie dziś jechałem drogą koło Prusic tam gdzie był ten wypadek w promieniu 10m popiół ,asfalt okopcony,masakra Stal, 15".
WIŚNIA Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Wiśnia masz cały czas możliwość piaskowania felg? stal czy alu? ---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- ---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- Wiśnia masz cały czas możliwość piaskowania felg? tak sorki ....WIŚNIA jeszcze pewnie śpi to Ci za niego odpiszę przepraszam ale o 7:30 byłem już w drodzę do pracy ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- ogólnie dziś jechałem drogą koło Prusic tam gdzie był ten wypadek w promieniu 10m popiół ,asfalt okopcony,masakra Stal, 15". jak masz opony pozdejmowane to możemy się gdzieś ustawić żebym odebrał
Arturoo Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 ja mam nockę ....a Ty szpiegujesz mnie ,czy co ??
Artur82 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 ja mam nockę ....a Ty szpiegujesz mnie ,czy co ?? nie...ja skądże znowu...ja wróciłem z wakacji i musiłąem tutaj wejść bo i tak tydzien w roku bez forum to za dużo:decayed:
Arturoo Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 przez tydzień ...........to u Was tu spamu jest na 3 rolki w dół na myszce
Artur82 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 przez tydzień ...........to u Was tu spamu jest na 3 rolki w dół na myszce tu to tak ale sa inne tematy gdzie trza się napocić żeby przeczytać
Arturoo Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 to tak jak u batalionowców.....strony płyną jak woda Wiśle ---------- Post dopisany at 05:31 ---------- Poprzedni post napisany at 05:30 ---------- mam robotę ...wpadnę później
Rekomendowane odpowiedzi