_Solar_ Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 no to w sobote ale bede miał problem z transportem ---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- to lecim w sobote
Artur82 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Solar dawaj linka do syren
Arturoo Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 z tymi syrenami ....to o szo chodżi....bo już któryś raz to u Was czytam.................?????????
WIŚNIA Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 no to w sobote ale bede miał problem z transportem ---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- to lecim w sobote się ogarnie ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ---------- z tymi syrenami ....to o szo chodżi....bo już któryś raz to u Was czytam.................????????? chopie... świnie,krowy,konie itp. spod maski ryczą mina przechodniów bezcenna
Arturoo Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 z tymi syrenami ....to o szo chodżi....bo już któryś raz to u Was czytam.................????????? chopie... świnie,krowy,konie itp. spod maski ryczą mina przechodniów bezcenna link jakiś please
jedrekx Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Panowie, nasz kolega Newman został ojcem! gratulacje Darek! :drunk::drunk:
Arturoo Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 gratulacjony :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
ZAPi Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Zapi z włącznikiem u mnie jest wszystko okon nie swieci tylko jak jest w pozycji auto Jak by coś mam jeszcze oryginalne diody z demontażu na podmiankę wiec mogę Tą jedna Tobie przelutować jak coś to się odzywaj Darek Wszystkiego Dobrego, niech się zdrowo chowa;)!!
Kierownik Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Gratulacje dla nowego taty i nowej mamy
Rekomendowane odpowiedzi