Artur82 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 gdzie można podpatrzec mecz Zawiszy?? Artur a nie było Cię na meczu, chyba Cię widziałem ok 19:20 przed stadionem. No chyba że to nie byłeś Ty. Meczyk pierwsza klasa, ile to trzeba było czekać na takie emocje !!!!!!! Pozdro 600 dobrze widziałeś...to byłem ja. ale niestety na meczu mnie nie było czego bardzo żałuje!
jozek726 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/felgi-aluminiowe-16-a-290927/ nikt nie chce na zimę ? co do ceny można zawsze się dogadać, jak co walić na PW Nawet mógł bym do bydzi podrzucić
WIŚNIA Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Siema dziołchy no siemasz lalka za ile będziesz?
Artur82 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 u nas na salonach? jedziesz dziś pod tesco??
WIŚNIA Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 u nas na salonach? jedziesz dziś pod tesco?? dziś mi się nie chce,w zeszłym tygodniu byłem ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- a poza tym Czarnuch stoi w garażu u rodziców
jedrekx Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja wczoraj byłem w Tesco... na zakupach nie było wielu samochodów, był Barteksak Wysłane z Audi
Rekomendowane odpowiedzi