_Solar_ Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 nie widziałem żadnego niebieskiego RS'a w mojej okolicy hmm... nie nie kojarze no to lipa bo tam czesto gesto jezdziłem
WIŚNIA Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 nie widziałem żadnego niebieskiego RS'a w mojej okolicy hmm... nie nie kojarze no to lipa bo tam czesto gesto jezdziłem a ty już w domu?
szewczyk91 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 nie widziałem żadnego niebieskiego RS'a w mojej okolicy hmm... nie nie kojarze no to lipa bo tam czesto gesto jezdziłem no właśnie "często gęsto jeździłem" haha
bula87 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 no i zaś nie mam znaczka na grillu teraz jak kupię to chyba do sprzedaży dopiero założę.. no to lipa, jak nie tył to przód... chyba ich drażni S4 TDI tdi to nie ma... chyba że na wydech patrzą... Bartek przedni to już drugi, tylny kupiłem ale z lenistwa całe szczęście nie założyłem bo też już by pewnie poszedł... Kumpel ale ty mi podpadasz bo mówiłeś że będziesz u mnie pod blokiem a to w tym czasie zginął... przyznaj się że budujesz body S4 i zacząłeś od emblematów ja nic na ten temat nie wiem...:whistling:jak wychodziłem od babci to już w ogóle całego samochodu nie było więc może była laweta, później ściągneli znaczek i odstawili z powrotem
jaccov6 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 jak by ktos potrzebował adapter multimedialny i dvd do rns-d lub mfd ,to jestem za tydzień w bdg.z takimi gratami:wink:
_Solar_ Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 nie widziałem żadnego niebieskiego RS'a w mojej okolicy hmm... nie nie kojarze no to lipa bo tam czesto gesto jezdziłem a ty już w domu? aj wez nic juz mi nie mow bo sam nie wiem o co chodzi
siucek Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Siema, mam drobny problem. Od kilku dni pojawia mi się błąd ( zdjęcie ) Czy wiecie może czego on dotyczy?? Z góry dzięki za pomoc. Chodzi oczywiście o "SENSOR" oleju. Czy to coś poważnego??
szewczyk91 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Siema, mam drobny problem. Od kilku dni pojawia mi się błąd ( zdjęcie ) Czy wiecie może czego on dotyczy?? Z góry dzięki za pomoc. Chodzi oczywiście o "SENSOR" oleju. Czy to coś poważnego?? http://s28.postimg.org/3zw9dvx2x/ce955a2824c92c1a.jpg Z tego co się orientuje to walnięty będzie sensor oleju jest on chyba pod miską olejową koszt ok. 200zł ale mogą to być równie dobrze przewody jakies może się gdzie przetarły i jest przebicie. Ja to bym podłączył się pod komputer i poszukał błedów i je usunął wtedy się zobaczy P.S. Chociaż ci piksele nie uciekają na wyświetlaczu
przemciotorun Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 vag raczej nic konkretnego nie pokaze, a co z wymiana oleju? i filtra? w razie jak bedzie czujnik to ponoc tylko ori...
Arturoo Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 vag raczej nic konkretnego nie pokaze, a co z wymiana oleju? i filtra? w razie jak bedzie czujnik to ponoc tylko ori... kup chodzony na próbę ...za np20 pln'ów np ja tak zrobiłem....do dziś śmiga z 4-5 lat będzie
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 cisza to chyba pijO ...pewnie nie :drunk:bo by się na forum chwalili..................................raczej .......
siucek Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Siema, mam drobny problem. Od kilku dni pojawia mi się błąd ( zdjęcie ) Czy wiecie może czego on dotyczy?? Z góry dzięki za pomoc. Chodzi oczywiście o "SENSOR" oleju. Czy to coś poważnego?? http://s28.postimg.org/3zw9dvx2x/ce955a2824c92c1a.jpg Z tego co się orientuje to walnięty będzie sensor oleju jest on chyba pod miską olejową koszt ok. 200zł ale mogą to być równie dobrze przewody jakies może się gdzie przetarły i jest przebicie. Ja to bym podłączył się pod komputer i poszukał błedów i je usunął wtedy się zobaczy P.S. Chociaż ci piksele nie uciekają na wyświetlaczu Ha ha jedyny pozytyw Generalnie to powiem jeszcze, że problem ten nie pojawia się zawsze. Obecnie jest tak, że Fis da sygnał a po paru sekundach już znika. Wczoraj w ogóle się nie pojawił. Dzisiaj też. Na początku stycznia będę miał wymianę oleju, zobaczę czy problem zniknie. Dzięki chłopaki za podjęcie tematu :thumbup1:
WIŚNIA Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 cisza to chyba pijO ...pewnie nie :drunk:bo by się na forum chwalili..................................raczej ....... to będzie wysyp dzieci w przyszłym roku
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 cisza to chyba pijO ...pewnie nie :drunk:bo by się na forum chwalili..................................raczej ....... to będzie wysyp dzieci w przyszłym roku Ktoś na te nasze emerytury robić musiał będzie .... . . .także tego Panowie ......... wysłane z one v
Rekomendowane odpowiedzi