bula87 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 ja też jestem chętny na spota, ale zorganizujmy się konkretnie, a nie jak przychodzi co do czego cisza i nikt nie przyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 ja też jestem chętny na spota, ale zorganizujmy się konkretnie, a nie jak przychodzi co do czego cisza i nikt nie przyjedzie Lubię to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Wy na spoty to się pakujcie i na śląsk wpadajcie....weźcie jakieś ekonomiczne auto....winczako np.............w 5 do środka...........ściepa na zupę wio....my Was nauczymy integracji ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 żartownisie.. na spoty nie jeździ bo spotów nie ma a że moje auto to strucel to wiem, już czytałem to gdzieś.. jakiś palant pisał, że mam coś nie ORI i nikt mi tego nigdy nie kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Wy na spoty to się pakujcie i na śląsk wpadajcie....weźcie jakieś ekonomiczne auto....winczako np.............w 5 do środka...........ściepa na zupę wio....my Was nauczymy integracji ...... haaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Wy na spoty to się pakujcie i na śląsk wpadajcie....weźcie jakieś ekonomiczne auto....winczako np.............w 5 do środka...........ściepa na zupę wio....my Was nauczymy integracji ...... :eusathink:wziął bym LT-ka z pracy ale trzeba by jakieś ławki z tyłu zamontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Wy na spoty to się pakujcie i na śląsk wpadajcie....weźcie jakieś ekonomiczne auto....winczako np.............w 5 do środka...........ściepa na zupę wio....my Was nauczymy integracji ...... ale mowimy o takiej integracji z jedną imprezą od czwartku do wtorku? Wy na spoty to się pakujcie i na śląsk wpadajcie....weźcie jakieś ekonomiczne auto....winczako np.............w 5 do środka...........ściepa na zupę wio....my Was nauczymy integracji ...... :eusathink:wziął bym LT-ka z pracy ale trzeba by jakieś ławki z tyłu zamontować oddam z pod bloku, bo mi żule się schodzą latem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Wy na spoty to się pakujcie i na śląsk wpadajcie....weźcie jakieś ekonomiczne auto....winczako np.............w 5 do środka...........ściepa na zupę wio....my Was nauczymy integracji ...... ale mowimy o takiej integracji z jedną imprezą od czwartku do wtorku? Wy na spoty to się pakujcie i na śląsk wpadajcie....weźcie jakieś ekonomiczne auto....winczako np.............w 5 do środka...........ściepa na zupę wio....my Was nauczymy integracji ...... :eusathink:wziął bym LT-ka z pracy ale trzeba by jakieś ławki z tyłu zamontować oddam z pod bloku, bo mi żule się schodzą latem ;D a)tak b)zayebisty pomysł....w końcu człowiek z branży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi