Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 no to fart jak nigdy ....i dobrze ,że miał tyle szczęścia przy kupnie autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 ciekawe czy domin79 zna to auto, bo w sumie to z jego rejonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Dobis, na pewno brałeś auto ze wzgledu na kolor. Nie chcesz się zamienić? Po ci ci Quattro, RNS-e i eSkowy zderzak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 z naszego forum, z naszego: Cześć chłopaki auto z tej aukcji A4 1.9Tdi Quattro 176KM od 6 lat 1 właściel (3954607324) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. należało do mnie , przez 6 lat dbałem i robiłem wszystko aby wyglądało jak nowe , ostatnie 2 lata miałem okazję korzystać z usług wellness-car gdzie auto miało i robioną korektę lakieru , nakładaną warstwę zabezpieczającą i z dbałością zegarmistrzowską czyszczony środek dzięki temu samochód w środku i zewnątrz wyglądał jak nowy. Dzisiaj B6 trafiła w nowe ręce do kolegi z forum mam nadzieję że się nią pochwali i będzie mu służyła tak długo jak mnie.... trochę smutno patrzeć na puste miejsce w garażu , lecz pociesza mnie to że trafiła do chłopaka z forum :-) no właśnie o to chodziło ---------- Post dopisany at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:30 ---------- Dobis, na pewno brałeś auto ze wzgledu na kolor. Nie chcesz się zamienić? Po ci ci Quattro, RNS-e i eSkowy zderzak? manny ale pocisnąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0nter Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 fajne autko ;] jakbyś jednak szukał czegoś na zamianę z tęsknoty za B5, to i do mnie się możesz odezwać ;] Bezawaryjnej jazdy życzę ;] Profil sobie zaktualizuj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 przyznać się kogo jest czarne B6 w Avancie i dziś stało pod Dolmarem w Toruniu? Ładna bestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 dzięki kempesowi niucha dostanie ramki klubowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Jedziem po letni setup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0nter Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 u mnie wczoraj wiosna przyszła ;P letnie kółka założone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 No ja chyba tez juz nie wytrzymam i dzisiaj założę. :-) EDIT! Małe spy foto. Gdyby nie to, że jutro na 1:00 do pracy, to bym już zakładał. Poczekam do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi