jedrekx Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 czyje czarne B6 sedan widzę codziennie pod Schenkerem?
przemciotorun Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 jest jakis spot w ten weekend? w niedziele moze bym dal rade podjechac...
szewczyk91 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ja myślę że też bym podjechał choć przepływomierz się zepsuł i teraz muszę kupić nowy oczywiście ori lecz na razie kasy brak a pewnie 4 stówki trzeba będzie wtopić a na odłączonym za długo nie ma co jeździć
Kempes_1985 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ja myślę że też bym podjechał choć przepływomierz się zepsuł i teraz muszę kupić nowy oczywiście ori lecz na razie kasy brak a pewnie 4 stówki trzeba będzie wtopić a na odłączonym za długo nie ma co jeździć Szukaj na forum ja kupiłem za 100zł z przesyłką i działał do końca dni auta u mnie i z tego co wiem to nadal jest ok
szewczyk91 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ja myślę że też bym podjechał choć przepływomierz się zepsuł i teraz muszę kupić nowy oczywiście ori lecz na razie kasy brak a pewnie 4 stówki trzeba będzie wtopić a na odłączonym za długo nie ma co jeździć Szukaj na forum ja kupiłem za 100zł z przesyłką i działał do końca dni auta u mnie i z tego co wiem to nadal jest ok ok dzięki za info hmm tylko jak go szukać haha :-)
danielbobik20 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Witam czy ktoś rozdawał w Inowrocławiu jakieś ulotki o zlocie i reklamował forum ?? Teściu dostał na parkingu ale zostawił ja gdzies
ŁukaszA4 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Pany, w końcu jakiś spot szykujemy? Dawno nie było... Czyżby sezon ogórkowy się zaczął? Cisza jak makiem zasiał... Ja autko w końcu poskładałem, wspomaganie jest super, nic nie wyje i kiera leciutko się kręci. Polecam wrzucić pompę od 2.5TDI, zobaczymy czy nie wpłynie to negatywnie na szybsze wykończenie się magla...
jedrekx Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Pany, w końcu jakiś spot szykujemy? Dawno nie było... Czyżby sezon ogórkowy się zaczął? Cisza jak makiem zasiał... Ja autko w końcu poskładałem, wspomaganie jest super, nic nie wyje i kiera leciutko się kręci. Polecam wrzucić pompę od 2.5TDI, zobaczymy czy nie wpłynie to negatywnie na szybsze wykończenie się magla... ja do wtorku jestem wyłączony.. mam egzamin
Rekomendowane odpowiedzi