jozek726 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 o widzisz jak fajnie, jak coś będziesz wiedział daj znać
jedrekx Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Macie jakieś namiary na kogoś kto ogarnie fajne sesję zdjęciową auta ? http://kamilwolski.pl/ kolega robił sesję m.in. B4 cabrio i MX-5 mojego brata.. ja sam planuję się z nim umówić żeby pstryknął foty A5
szewczyk91 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ktoś chętny na gokardy pod tesco??
winczako Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 .... ja vhyba z tydzień nie bede mogl prowadzic po wczorajszej libacji.... gokardow raczej tez...
bula87 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Kolego bula87, kojarzysz szrot w Dolnej Grupie za rondem w stronę Nowe?? Ostatnio jak jechałem stała tam malyszówka, potrzebowałbym kilka części i nie wiem czy warto tam jechać. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk kojarzę szrot, znam właściciela tak trochę ceny różnie, przeważnie jak coś potrzebowałem to "nie, nie da rady, nie mamy" proponuje konkretnie zadzwonić pogadać czy mają umówic ewentualną cenę i dopiero się wybrać.
Robertuss Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 jozek726, dnia 28 Sie 2014 - 18:17, napisał: Macie jakieś namiary na kogoś kto ogarnie fajne sesję zdjęciową auta ? kiedyś robiliśmy grupową sesję i był fotograf z Chełmna, jeśli ktoś się podejmie organizacji czegoś takiego to mogę się znów skusić A tu kolegi stronka: http://turzynskiphotography.pl/
Maniu. Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Pany szukam jakieś sprawdzone autko do 4tys, diesel lub lpg, potrzebuję tymczasowo bo oddaje swoje Audi do lakiernika i na mały przegląd. Może ktoś coś wie o jakimś autku w okolicy?
Rekomendowane odpowiedzi