manny90 Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Pany, kto u nas ma możliwość sprawdzenia auto po VIN? Konkretnie chodzi o Octavie II po lifcie...
Robertuss Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Pany szukam jakieś sprawdzone autko do 4tys, diesel lub lpg, potrzebuję tymczasowo bo oddaje swoje Audi do lakiernika i na mały przegląd. Może ktoś coś wie o jakimś autku w okolicy? Chcesz kupić auto do 4000zł na czas odstawienia audi? Potem sprzedasz po odebraniu audi? Edytowane 3 Września 2014 przez Robertuss
Maniu. Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Pany szukam jakieś sprawdzone autko do 4tys, diesel lub lpg, potrzebuję tymczasowo bo oddaje swoje Audi do lakiernika i na mały przegląd. Może ktoś coś wie o jakimś autku w okolicy? Chcesz kupić auto do 4000zł na czas odstawienia audi? Potem sprzedasz po odebraniu audi? Szykuję się na jakąś 80-tkę, to później brat będzie miał czym jeździć Ostatnio przejechał się b4 1.9TDI i już do golfa nie chce wsiadać
bartasg1 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 przyznać się kto był niedawno w Sport factory w klubowej koszulce? chciałem zagadać ale nie miałem czasu...
jedrekx Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 zazwyczaj to ja chodzę do Sport Factory w klubowej koszulce, ale wczoraj mnie akurat nie było
Robertuss Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Szykuję się na jakąś 80-tkę, to później brat będzie miał czym jeździć Ostatnio przejechał się b4 1.9TDI i już do golfa nie chce wsiadać Aaaaaaaaa jak tak no to spoko Ja przesiadłem się na audi z golfa III 1.9tdi i do dziś czasami tęsknię za nim hehe...
Maniu. Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Szykuję się na jakąś 80-tkę, to później brat będzie miał czym jeździć Ostatnio przejechał się b4 1.9TDI i już do golfa nie chce wsiadać Aaaaaaaaa jak tak no to spoko Ja przesiadłem się na audi z golfa III 1.9tdi i do dziś czasami tęsknię za nim hehe... Wiesz tęsknić to jedno, ale pewnie byś się nie przesiadł teraz z CCCO w dodatku z V-ką na golfa w dieslu
bartasg1 Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 zazwyczaj to ja chodzę do Sport Factory w klubowej koszulce, ale wczoraj mnie akurat nie było nie mówię ze to wczoraj było, chyba jakieś dwa tygodnie temu to mówisz że pakujesz teraz rzeźba czy masa idzie?
jedrekx Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 zazwyczaj to ja chodzę do Sport Factory w klubowej koszulce, ale wczoraj mnie akurat nie było nie mówię ze to wczoraj było, chyba jakieś dwa tygodnie temu to mówisz że pakujesz teraz rzeźba czy masa idzie? masy to ja mam dostatek
ŁukaszA4 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Witam, i kolejna usterka, mianowicie przy wyprzedzaniu usłyszałem huk, zjechałem, zatrzymałem się, patrzę leci z chłodnicy z każdej strony... Po dolaniu wody i dojechaniu do domu okazało się że rozwaliło dwie łopatki od wentylatora, chłodnica podziurawiona w kilku miejscach...
jedrekx Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 nigdy więcej nie umówię się na oględziny auta w jego miejscowości.. dziś straciłem tylko czas, nerwy i pieniądze..
pimalwalcz Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 powitac powiedzcie mi jaką felge na zimę włożyc 205/55 r16 ? 235/45/r17 ? czy rozstaw śrób to 5x112? thx
bartasg1 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 zazwyczaj to ja chodzę do Sport Factory w klubowej koszulce, ale wczoraj mnie akurat nie było nie mówię ze to wczoraj było, chyba jakieś dwa tygodnie temu to mówisz że pakujesz teraz rzeźba czy masa idzie? masy to ja mam dostatek w jakich godzinach pakujesz? ja z reguły rano ok 8.30 zaczynam pewnie ciężko będzie pogadać, jaki masz kolor tej A5? mój czarny avant B8
WIŚNIA Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 powitac powiedzcie mi jaką felge na zimę włożyc 205/55 r16 ? 235/45/r17 ? czy rozstaw śrób to 5x112? thx Im węższa na zimę tym lepsza Patykiem pisane
Rekomendowane odpowiedzi