ivan1977 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Części potrzebuję na już, najbardziej potrzebuje w tej chwili zdesia poliftowego kompletnego wraz ze ślizgami i lamp, obdzwoniłem kilka osób ale nic nikt nie ma, panowie pytanie jak z lampami nowymi od depo? Nowe Depo miałem u siebie na aucie w BDG koszt nowych koło 360 zł mowa oczywiscie o poliftowych ja do nich zarzutu nie miałem wykonanie jak dla mnie BDB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Depo to bardzo dobry zamiennik jezeli chodzi o a4/b5 cena 350-360 za nowki jest naprawde spoko, ma sie pewnosc ze odblysnik jest nie wypalony i troche poswieci, sam mialem dwa komplety, i teraz na bixie tez je mam.... jak cos to silniczkow nie musisz pchac ori z audi bo sa drogie, moga byc np z punto 2, golfa 4 czy paru innych aut... sa znacznie tansze, wtyczki do lamp zeby bylo taniej i ori wez z podnosnikow szyb, sa takie same a idzie to za pare groszy wyrawc na szrocie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 orientuje się ktoś co potrzeba do licznika z pełnym fisem i tempomatu? Mam już licznik..rarytaśny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 do tempomaty chyba tylko manetka poliftowa, kostka i troche kabli... kostke i kable mysle ze mam.... co do licznika masz pin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Pokaż Bartek co tam wyrwałeś Edytowane 13 Grudnia 2014 przez ?ukaszA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Bartek rozumie ze wiazke mam Ci zrobic pod tempomat i opisac gdzie to wpiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Dziś zaliczkowana, w poniedziałek odbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jędrula, śliczna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Dzięki zobaczymy jak będzie się spisywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Bartek rozumie ze wiazke mam Ci zrobic pod tempomat i opisac gdzie to wpiac tempomat raczej będzie ogarnięty bez problemów, manetkę w sumie mam załatwioną i kolo pomoże w montażu do tempomaty chyba tylko manetka poliftowa, kostka i troche kabli... kostke i kable mysle ze mam.... co do licznika masz pin? hmm...tego nie wiem coś na liczniku opisane jest, a jeśli nie ma to jest tu taki jeden w Świeciu od "serwisu" liczników to chyba ogarnie Pokaż Bartek co tam wyrwałeś wszystko w swoim czasie, będzie okazja do zrobienia spota Dziś zaliczkowana, w poniedziałek odbiór Gratulacje!! W końcu A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 No za czwartym razem się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Pany małe pytanko dziś rano nie mogłem odpalić furki przekręcam kluczyk silnik zaskoczył po czym zdech i tak kilka razy aż w końcu się udało nawet dodanie gazu nic nie dało zdychał nawet nie było reakcji raczej aż tak zimny silnik nie był bo na dworze +3 stopnie było później normalnie odpalał nie wiecie czym to może być spowodowane?? Ciekawe jak będzie rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi