D4V3 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Chlopaki poszukuję lakiernika ale takiego że mucha nie siada w TORUNIU dziei Jedrkowi mam jednego w Osielsku ale się rozchorował a listewki muszę polakierować.. Celmer na Cydrowej. Siostra robiła tam bok i mucha nie siada. Ja tez zamierzam tam pojechać z drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Do podrywania lachonów na lato mniemam Jedrek ależ oczywiście! idealne auto na licealistki.. chociaż Coupe też złe na to nie jest Masz szczęście że Natalia tu nie zagląda. [emoji87] Patykiem pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Do podrywania lachonów na lato mniemam Jedrek ależ oczywiście! idealne auto na licealistki.. chociaż Coupe też złe na to nie jest Masz szczęście że Natalia tu nie zagląda. [emoji87]Patykiem pisane a czy mnie jeszcze jakaś Natalia ogranicza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie wiem,nie wnikam [emoji111] Patykiem pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 100 lat Wiśnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Do podrywania lachonów na lato mniemam Jedrek ależ oczywiście! idealne auto na licealistki.. chociaż Coupe też złe na to nie jest Masz szczęście że Natalia tu nie zagląda. [emoji87]Patykiem pisane a czy mnie jeszcze jakaś Natalia ogranicza? Ty to juz jest koniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undertaker20 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Czy któryś z kolegów pracuje w pesie? Dziś rano widziałem szybko poruszające się ciemno zielone? kombi tylna szyba z lewej strony oblepiona naklejkami oz racing wilwood itp a zamiast znaczka pojemności A4-Klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Wiśnia 100 lat!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Wiśnia 100 lat!! dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 100lat mnie nie było i od razu 100lat Wiśnia http://allegro.pl/audi-a4-2-0-tdi-model-2010-s-line-stop-and-go-i4872665874.html Chłopaki kogo to? Ktoś wie? Ktoś zna? Bo ma parę rzeczy które mi się nie podobają i może nawet bym obejrzał.... Pozdro KArol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 WIŚNIA zdrówko Twoje!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Do podrywania lachonów na lato mniemam Jedrek ależ oczywiście! idealne auto na licealistki.. chociaż Coupe też złe na to nie jest Masz szczęście że Natalia tu nie zagląda. [emoji87]Patykiem pisane a czy mnie jeszcze jakaś Natalia ogranicza? Ty to juz jest koniec? no już jakiś czas temu jeżeli jest do d*py, to nie można trwać w chorej relacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 WIŚNIA zdrówko Twoje!!!! Dzięki Grześ. [emoji6] Patykiem pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steve Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Steve jak dla mnie specjalista od webasto to mario_ Dziękuję, tym tropem podążę. Tylko najpierw będę muisał gościa wyłowić spośród 19 stron użytkowników jakie zapodaje wyszukiwarka po wklepaniu "mario_"... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ściema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jakiś spot przedświąteczny jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi