ewa_osowa Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 kiedy najblizszy spocik bo wybieram sie do Was :-)
dobis1 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 wypadałoby zrobić noworoczny jakiś co
slodki79 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) najbliższy week ? Siemanko jak będę mieć wolne to też jestem za , ale dowiem się dopiero we wtorek. Pozdro Edytowane 4 Stycznia 2015 przez slodki79
Artur82 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 mzoe zrobmy spota we wtorek. jest wolne to mozna sie w dzien spotkac i pomarznac np pod luczniczką?
WIŚNIA Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 mzoe zrobmy spota we wtorek. jest wolne to mozna sie w dzien spotkac i pomarznac np pod luczniczką? mądrze prawi,polać mu
jozek726 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Panowie z Torunia klub nrd kojarzycie ? Fajna miejscowa ?
dobis1 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 ja we wtorek mam druga zmianę także odpadam ale week jak najbardziej na chwile obecną pasuje mi
jedrekx Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 i wtorek i weekend mi pasują Panowie z Torunia klub nrd kojarzycie ? Fajna miejscowa ? osobiście nie byłem, ale znajomi ze studiów raczej chwalili
ewa_osowa Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 mi pasuje week :-) bo we wtorek mnie nie ma.
szewczyk91 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Siema Dziś odebrałem autko z warsztatu i najlepsze jest to że nikt nie wie co mu dolegało, dwóch elektryków przy nim siedziało i stwierdzili że wszystko jest ok wymontowali nawet licznik i go sprawdzili bo myśleli że to coś tam ale nie, złożyli wszystko, pod kompa błędy sio i autko odpala bez problemu. Doszliśmy do wniosku że jakaś kostka musiała być zaśniedziała albo luźna i nie stykało jak trzeba grunt że teraz działa a najlepsze jest to że nie zapłaciłem ani złotówki bo problemu przecież nie było. A na spota to mi bardziej pasuje weekend Pozrdo
saat Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Klub Nrd do czego miejscowa ? na spota czy impre ?
Taacz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 week pasuje w końcu musiałbym pokazać się na spocie bo już 3 miesiące jeżdżę b6, także czas najwyższy
musti Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Siema Jest ktoś z Chełmna lub okolic ?
Rekomendowane odpowiedzi