Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 następnym razem musimy się głębiej ustawić na końcu pod ścianą tam tak nie wieje w MC na kawie człowiecze...a nie jak 15-sto latki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 następnym razem musimy się głębiej ustawić na końcu pod ścianą tam tak nie wieje w MC na kawie człowiecze...a nie jak 15-sto latki byliśmy w TESCO w cukierni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 następnym razem musimy się głębiej ustawić na końcu pod ścianą tam tak nie wieje w MC na kawie człowiecze...a nie jak 15-sto latki byliśmy w TESCO w cukierni to mieli okna na ościerz otwarte ,że wszyscy zmarzli ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 następnym razem musimy się głębiej ustawić na końcu pod ścianą tam tak nie wieje w MC na kawie człowiecze...a nie jak 15-sto latki byliśmy w TESCO w cukierni to mieli okna na ościerz otwarte ,że wszyscy zmarzli ?? tej cwaniaczku,a jak w Gliwicach na spota pojechaliśmy to kawy żadnej nie widziałem no chyba że ktoś miał w termosie na parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dzięki również za spota, Jędrek auto się ładnie prezentuje, tylko czekać do letniego pakietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dzięki również, frekwencja też przyznam że była zacna hehe.. P.S. Fotki już są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dzięki również za spota. I podziękowania dla "nowych twarzy", że nam frekwencję podnoszą BTW: Dziś jest trzecia rocznica mojej obecności w Klubie A4. Godnie uczciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Grzesiu zdjęcia już część zakupów mam jeszcze tylko belka i auto trafia do Ciebie na warsztat, no chyba że coś jeszcze wymyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Dzięki za spota, ja dopiero chwilę temu dotarłem do domu oby były takie spoty w tak dużym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Czytam że spocik był udany szkoda że mnie nie było autko nadal w warsztacie może dzisiaj odbiorę.... oby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ja również dziękuję za spota ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Grzesiu zdjęcia już część zakupów mam jeszcze tylko belka i auto trafia do Ciebie na warsztat, no chyba że coś jeszcze wymyślę spoko czekam na cynk i się zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taacz Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 a gdzie można obejrzeć fotki ze spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 a gdzie można obejrzeć fotki ze spota? jest temat "Zdjęcia ze Spotów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taacz Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu10 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Nietypowa sprawa czy ktoś w naszym regionie ma POŻYCZYĆ lampy do polifta na 4-5 dni ( swoje wysyłam do gwertego, a auto użytkuje codziennie ) oczywiście nie za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi