Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 i ode mnie wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Sto lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Dzięki Panowie ;-) To że się nie udzielam, to nie znaczy, że nie czytam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 no, no... zapomniałeś o nas po sprzedaży eski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 spokojna Twoja rozczochrana ;-). Raczej będzie oooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 siemanko... zderzak pomalowany, ultery przyszły, mam nadzieję że ogarnę w tym tygodniu esowy tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taacz Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Panowie, jak myślicie, w mojej b6 2002 rok bede miał żarniki d1s czy d2s? Można to sprawdzić inaczej niż wyjmując lampę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 siemanko... zderzak pomalowany, ultery przyszły, mam nadzieję że ogarnę w tym tygodniu esowy tył pamiętaj, że ja następny w kolejce bo kilometry do wymiany oleju mi się kończą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 zdążymy... przyszły tydzień ogarnę... Ja jutro działam po południu, ciekawe jak wyjdzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 wyjdzie pewnie kolejne S4 w dieslu Twojego projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 projekt ma jeszcze kilka punktów przed sobą... hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 hello Ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Panowie, jak myślicie, w mojej b6 2002 rok bede miał żarniki d1s czy d2s? Można to sprawdzić inaczej niż wyjmując lampę? Masz xenon, czy bixenon?Podaj VIN na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi