Kierownik Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 sam nie wiem ... i od dłuższego czasu sie zastanawiam
Petara Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Quiz polega na tym ze nowek na procentach napisze jakiegos posta którego nikt nie zrozumie i trzeba odgadnac co Nowek miał na mysli
manny90 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Prześledźcie wątek wstecz. Nowek swego czasu o różnych, dziwnych porach pisał różne, dziwne rzeczy Później reszta główkuje nad tym o co Nowkowi chodziło EDIT: Petara był pierwszy BTW! Właśnie kupiłem lampki zespolone Depo, do tego jeszcze światła do jazdy dziennej Hella Identyczne jak ma Dropsone
Kierownik Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 noo to zapowiada sie grube rezanko ...
nowekbdg Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 spokojnie panowie pije na spoko panuje nad soba
manny90 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 noo to zapowiada sie grube rezanko ... Zobaczymy kiedy znajdę czas na rezanko, jakiś czas pewnie wszystko w domu poleży. No i czy w ogóle ogarnę to wszystko pod względem elektryki, bo z tym dla mnie największy problem będzie... EDIT: Nowek. Zdrówko! Ja też piję. Jakoś mi nauka bez browara nie wchodzi
Reniu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 No i czy w ogóle ogarnę to wszystko pod względem elektryki, bo z tym dla mnie największy problem będzie... W tej kwestii u mnie zadziałał Dropsone
manny90 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dużo jest z tą elektryką roboty? Wtyczki piny itp...?
Reniu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Może pół godziny mu to zajęło? :gwizdanie:
manny90 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Żaróweczki, silniczki, piny, wtyczki, coś jeszcze potrzeba? Dropsone'owi pól godziny, czyli zwykłemu śmiertelnikowi półtorej ^^ Zobaczymy. Wielki ukłon w stronę Dropsone'a - mogę liczyć na pomoc jakby co?
przemciotorun Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 jak bedziesz mial wszystko skompletowane to zrobimy tak jak u Renia, podjedziesz na spot na starych lampach, podepne ci nowe kostki, a w domu na spokojnie polutujesz sobie wszystko, zaizolujesz i zalozysz nowe lampy... a teraz masz lampy valeo? bedziesz musial robic cala instalacje pod lampy do jazdy dziennej od nowa...
nowekbdg Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 dropson to cie wypiz*zi przy - 20
Reniu Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Myślę, że z tym całym rezaniem trzeba będzie się wstrzymać do czasu aż się trochę ociepli, tak to ciul nie robota. Błotniczki trzeba wyciąć, zabezpieczyć, uzbrojenie lampek to dość precyzyjna i niełatwa sprawa, więc lepiej mieć dobre czucie w palcach
Reniu Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam również Nieźle mnie wczoraj rozbawiłeś dzwoniąc z pytaniem o której spot :>
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 czołem panowie co to może być??jak odpalam ako ładnie kręci a kontrolka oleju mruga i "pika".za którymś razem zabuja go ale od razu gaśnie...help potrzebuję na jutro autko
przemciotorun Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 dropson to cie wypiz*zi przy - 20 a kto chce to teraz podlanczac? teraz to nie ma opcji nic robic przy aucie na dworze, nie napisalem ze na nastepnym spocie tylko na jakims, oczywiscie jak bedzi cieplo
Reniu Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 czołem panowie co to może być??jak odpalam ako ładnie kręci a kontrolka oleju mruga i "pika".za którymś razem zabuja go ale od razu gaśnie...help potrzebuję na jutro autko Mówią żeby wstawić gdzieś do garażu i ogrzać bo prawdopodobnie coś zamarzło: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t108049.0.html
Rekomendowane odpowiedzi