dobis1 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 ja śpię tylko w przyczepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Siemka Co niektórzy już pewnie nie mogą się doczekać Bukowiny, co? Ja znów kolejny rok muszę się obejść smakiem... Ale za to wziąłem się za organizację letniego OEM wspólnie z Kajem i mam nadzieję że chociaż kilka osób wpadnie z Kuj-pom. Daleko nie będzie Będę na sto ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 jeszcze 1... koniec pracy na dziś czas się w końcu spakować Wiśnia dziś po orce w pracy nie wiem ile wytrzymam, ale trening czyni mistrza do zobaczenia w Bukowinie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) ja jutro o 5 ruszam Edytowane 19 Marca 2015 przez jedrekx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 jutro o tej porze zbiórka na a4 w Kato Także goń klekota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 o 9:40? cholera, jeszcze nie fruwam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 o 9:40? cholera, jeszcze nie fruwam! Zła odpowiedź :-P6 i przy odcięciu trzymasz ......jakby przy wzniesieniu z obrotów schodził to wbijasz 5 i gasisz klimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Miłego weekendu wszystkim! Ja niedługo idę w kimono i rano kierunek Bukowina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 do zobaczyska ....jedziesz sam ,czy z "połóweczką" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Artur, ja już takiej połóweczki nie mam zabieram jedynie znajomą Wypsia i Tomeksa z Łodzi. Do zobaczyska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 oki...nie było pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Zostalim jak te niedobitki w regionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Może ktoś chętny na Toruń jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi