danielbobik20 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 I gwincik na kujawach kolejny zamontowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Jakieś parametry rzuć ile zeszło? nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 ja swój chyba koparką będę musiał ruszyć tak się zastał skubany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 ledwo zacząłem tydzień w pracy (wczoraj), a dziś już piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 czyje to to? nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Już te autko tutaj było wrzucane, mam nawet fotę na telefonie Ale nie mam pojęcia czyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Coś mi się kojarzy sławko87 coś takiego chyba z osielska kolega ale pewien nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 też znam to auto mignęło mi kilka razy w Bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 czyje to to? nabazgrane z Tapatalka slaviozo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Jak kiedyś o tym aucie mówiłem na złocie. Bo dziwiło mnie, że ma opony 245 na tyle a na przodzie 225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Jakieś parametry rzuć ile zeszło? nabazgrane z Tapatalka przy 16 calowej feldze na balonowej oponie 62 cm od nadkola przód i tył fote jakąś wrzuce zaraz do siebie do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Jaki tam gwint wrzuciłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ta śmietnix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 I jak się jeździ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ale ten czas zapierdziela...tydzien temu o tej porze cisnelismy do odcinki w " Mordorze" szok.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Przy tej wysokości mega , fajnie sie w zakretach trzyma aczkolwiek mogło by być ciut twardziej jutro może jeszcze cm w dół teraz muszę wybulić trochę ziarek na zabieg a od razu po tym koło 18" i wtedy będzie sztos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Gwint dobry tez to mam tylko dobrze zabezpieczaj na sezon lato i zima bo zastyga ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 No i elegancko Ja miałem już jakiś hajs na glebe, a tu bąbel na oponie wyepało...i kasa poszła na opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi