jedrekx Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ale ten czas zapierdziela...tydzien temu o tej porze cisnelismy do odcinki w " Mordorze" szok.. Nooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Przy tej wysokości mega , fajnie sie w zakretach trzyma aczkolwiek mogło by być ciut twardziej jutro może jeszcze cm w dół teraz muszę wybulić trochę ziarek na zabieg a od razu po tym koło 18" i wtedy będzie sztos Na 16 nie schodź za nisko bo będzie dobijać nabazgrane z Tapatalka Miche urwiesz nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 letni pakiet na aucie ale koza jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Arturo, a Ty czemu masz smerfastyczny kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Pod padlinkę .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 ehh... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 letni pakiet na aucie ale koza jest.. To skręcaj niżej, no ja jeszcze trochę do letniego, jest tyle do ogarnięcia że szkoda gadać, ale przynajmniej będę widział efekt na końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Łukasz z miłą chęcią bo teraz auto wyciągam tylko w weekend na codzień mam najlepsze pod słońcem bo "służbowe" ale przed glebą muszę zaklepać rant przednich błotników, bo się et35 zrobiło z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Przy tej wysokości mega , fajnie sie w zakretach trzyma aczkolwiek mogło by być ciut twardziej jutro może jeszcze cm w dół teraz muszę wybulić trochę ziarek na zabieg a od razu po tym koło 18" i wtedy będzie sztos Na 16 nie schodź za nisko bo będzie dobijaćnabazgrane z Tapatalka Miche urwiesz nabazgrane z Tapatalka juz dzis w drodze do bydzi mi iskierki leciały w łabiszynie.... muszę poszukac aluminiowe osłony ale niebawem miety mam nadzieję że wpadną a rolke ktoś w kuj pom ogarnia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 mam to w razie co bede pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 czy może ktoś potwierdzić koszt autostrady Toruń - Grudziądz? wychodzi mi że to 8,80 od Lubicza dobrze patrzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Koszt sie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 ehh... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Tak to siadło moje fele zimówki i letnie na sell w pakiecie 1000 ziko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi