winczako Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Pany, jakby kto chciał, to mam do oddania całe koła (te letnie) 18' z mojej esy. Niestety koła mam daleko z tyłu w piwnicy i jakoś nie mogę się zebrać żeby foty strzelić i sprawdzić bieżnik - na pewno jest równy, ale ile mm??? zapewne z 5-6, ale to w razie jakiegoś zainteresowania sprawdzę (gumy to goodyear eagle f1 asymetric 2 - kupowałem nowe). Do nowej zabawki będzie coś ze dwa rozmiary większe ;-).
ŁukaszA4 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Pany, jakby kto chciał, to mam do oddania całe koła (te letnie) 18' z mojej esy. Niestety koła mam daleko z tyłu w piwnicy i jakoś nie mogę się zebrać żeby foty strzelić i sprawdzić bieżnik - na pewno jest równy, ale ile mm??? zapewne z 5-6, ale to w razie jakiegoś zainteresowania sprawdzę (gumy to goodyear eagle f1 asymetric 2 - kupowałem nowe). Do nowej zabawki będzie coś ze dwa rozmiary większe ;-). Co tam kupiłeś ciekawego? Ile latałeś na tych oponkach? Karpatka coś pisałeś że walczyłeś z tylnym mocowaniem gwintu, co tam Ci nie pasowało?
jedrekx Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 nowe auto winczako jest baaaaaardzo fajne
karpatka Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Pany, jakby kto chciał, to mam do oddania całe koła (te letnie) 18' z mojej esy. Niestety koła mam daleko z tyłu w piwnicy i jakoś nie mogę się zebrać żeby foty strzelić i sprawdzić bieżnik - na pewno jest równy, ale ile mm??? zapewne z 5-6, ale to w razie jakiegoś zainteresowania sprawdzę (gumy to goodyear eagle f1 asymetric 2 - kupowałem nowe). Do nowej zabawki będzie coś ze dwa rozmiary większe ;-). czemu czarne a skrobnij pw ile za nie
WIŚNIA Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Pany, jakby kto chciał, to mam do oddania całe koła (te letnie) 18' z mojej esy. Niestety koła mam daleko z tyłu w piwnicy i jakoś nie mogę się zebrać żeby foty strzelić i sprawdzić bieżnik - na pewno jest równy, ale ile mm??? zapewne z 5-6, ale to w razie jakiegoś zainteresowania sprawdzę (gumy to goodyear eagle f1 asymetric 2 - kupowałem nowe). Do nowej zabawki będzie coś ze dwa rozmiary większe ;-). czemu czarne a skrobnij pw ile za nie bierz klucz i pod przychodnie na Błonie leć nabazgrane z Tapatalka
winczako Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Pany, jakby kto chciał, to mam do oddania całe koła (te letnie) 18' z mojej esy. Niestety koła mam daleko z tyłu w piwnicy i jakoś nie mogę się zebrać żeby foty strzelić i sprawdzić bieżnik - na pewno jest równy, ale ile mm??? zapewne z 5-6, ale to w razie jakiegoś zainteresowania sprawdzę (gumy to goodyear eagle f1 asymetric 2 - kupowałem nowe). Do nowej zabawki będzie coś ze dwa rozmiary większe ;-). Co tam kupiłeś ciekawego? Ile latałeś na tych oponkach? Karpatka coś pisałeś że walczyłeś z tylnym mocowaniem gwintu, co tam Ci nie pasowało? na oponach chyba 2 sezony letnie. Chyba się zbiorę w końcu do piwnicy i sprawdze ten bieżnik.... Jak kupie koła 19 lub 20, to pochwale się fotkami, bo na tych wygląda jak kupa. Auto zaczyna się "nie"stety na A, a kończy na k. ;-). Edytowane 30 Marca 2015 przez winczako
bula87 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Pany, jakby kto chciał, to mam do oddania całe koła (te letnie) 18' z mojej esy. Niestety koła mam daleko z tyłu w piwnicy i jakoś nie mogę się zebrać żeby foty strzelić i sprawdzić bieżnik - na pewno jest równy, ale ile mm??? zapewne z 5-6, ale to w razie jakiegoś zainteresowania sprawdzę (gumy to goodyear eagle f1 asymetric 2 - kupowałem nowe). Do nowej zabawki będzie coś ze dwa rozmiary większe ;-). Co tam kupiłeś ciekawego? Ile latałeś na tych oponkach? Karpatka coś pisałeś że walczyłeś z tylnym mocowaniem gwintu, co tam Ci nie pasowało? na oponach chyba 2 sezony letnie. Chyba się zbiorę w końcu do piwnicy i sprawdze ten bieżnik.... Jak kupie koła 19 lub 20, to pochwale się fotkami, bo na tych wygląda jak kupa. Auto zaczyna się "nie"stety na A, a kończy na k. ;-). ja już trochę słyszałem gratulacje zakupu i bezawaryjności życzę
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Pany, jakby kto chciał, to mam do oddania całe koła (te letnie) 18' z mojej esy. Niestety koła mam daleko z tyłu w piwnicy i jakoś nie mogę się zebrać żeby foty strzelić i sprawdzić bieżnik - na pewno jest równy, ale ile mm??? zapewne z 5-6, ale to w razie jakiegoś zainteresowania sprawdzę (gumy to goodyear eagle f1 asymetric 2 - kupowałem nowe). Do nowej zabawki będzie coś ze dwa rozmiary większe ;-). Co tam kupiłeś ciekawego? Ile latałeś na tych oponkach?Karpatka coś pisałeś że walczyłeś z tylnym mocowaniem gwintu, co tam Ci nie pasowało? na oponach chyba 2 sezony letnie. Chyba się zbiorę w końcu do piwnicy i sprawdze ten bieżnik....Jak kupie koła 19 lub 20, to pochwale się fotkami, bo na tych wygląda jak kupa. Auto zaczyna się "nie"stety na A, a kończy na k. ;-). Czyli nie jest to Arosa
musti Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Siemanko Sezon niebawem się rozpocznie to robimy grilla u mnie na działce W tym roku będzie Otwarcie Sezonu w Lipnie >? Wybiera się ktoś jak rok temu czy nikt?
WIŚNIA Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 http://otomoto.pl/audi-a4-1-8t-gaz-quattro-uszkodzony-przod-C35121584.html klubowe z Bydgoszczy na sprzedaż w Krakowie
karpatka Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Pany, jakby kto chciał, to mam do oddania całe koła (te letnie) 18' z mojej esy. Niestety koła mam daleko z tyłu w piwnicy i jakoś nie mogę się zebrać żeby foty strzelić i sprawdzić bieżnik - na pewno jest równy, ale ile mm??? zapewne z 5-6, ale to w razie jakiegoś zainteresowania sprawdzę (gumy to goodyear eagle f1 asymetric 2 - kupowałem nowe). Do nowej zabawki będzie coś ze dwa rozmiary większe ;-). czemu czarne a skrobnij pw ile za nie bierz klucz i pod przychodnie na Błonie leć nabazgrane z Tapatalka Na bartodziejach opuszczony merc stoi i ma fajne fele amg ale chyba mniejsze niż 18"
przemciotorun Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Siemanko Sezon niebawem się rozpocznie to robimy grilla u mnie na działce W tym roku będzie Otwarcie Sezonu w Lipnie >? Wybiera się ktoś jak rok temu czy nikt? jak zloze auto i termin bedzie mi pasowal to raczej bede
musti Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Siemanko Sezon niebawem się rozpocznie to robimy grilla u mnie na działce W tym roku będzie Otwarcie Sezonu w Lipnie >? Wybiera się ktoś jak rok temu czy nikt? jak zloze auto i termin bedzie mi pasowal to raczej bede ja myślę Przemo że będziesz obecny
karpatka Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Siemanko Sezon niebawem się rozpocznie to robimy grilla u mnie na działce W tym roku będzie Otwarcie Sezonu w Lipnie >? Wybiera się ktoś jak rok temu czy nikt? jak zloze auto i termin bedzie mi pasowal to raczej bede ja myślę Przemo że będziesz obecny Ja tez chetny
Rekomendowane odpowiedzi