ŁukaszA4 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes870 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Przemek kiedy rolka do Ciebie wraca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 rolka wczoraj miala isc do bydgoszczy do karpatki a potem ktos ja chcial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Kriss po mnie chcial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 jest jeszcze fafnasty i potem moze kriss wziasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Z tym ze ona chyba jeszcze do mnie nie wyszła A tak ogolnie co kujawsko pomorskie planuje na majówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 praca Ło to gdzie robisz że w majówke gnają do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 mnie na majówkę nie ma w PL, ale po powrocie można spota ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ja oczywiście lecę na Toruń na drift open i kilka fajnych BMW pooglądać 2-go maja :-) Ktoś jeszcze się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 w Bydgoszczy od 30 kwietnia do 3 maja ma być podobno ogólnopolski zlot Corvette... ciekawe jaka będzie pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majdanos Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam klubowiczów Jestem nowy powiedzcie mi jak kujawsko-pomorskie stoi ze spotami ? Nie chce mi się wertować calą majówkę 1984 stron tematu choc po jego rozmierze widze ze jest dobrze ;D Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez majdanos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Cześć Wiktor! kujawsko-pomorskie ze spotami stoi.. jako-tako. było super, później spadło, a teraz powoli wraca. wszystkie informacje zawsze są wrzucane do tego wątku, także jak będziesz czytał na bieżąco, to z pewnością zobaczysz kiedy się spotkamy - teraz pewnie po majówce zapraszam na spoty, fajna z nas ekipa P.S. karpatka widziany dzisiaj na Fordońskiej, auto ryje beret! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 ktoś leci do Wilczych Lasek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastiv1990 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 kiedy to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 kiedy to? 3 maja https://www.facebook.com/events/660224850756082/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi