przemciotorun Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 masz tego focusa I gdzies wystawionego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Allegro itd? Jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Caddy w jakim prajsie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 [emoji111] siema nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Jaki silnik w tym focusie? A jakieś foty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Jędrzej cady też mnie interesuje. Daj jakieś szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Jaki silnik w tym focusie? A jakieś foty? w którym? foty zrobię na dniach.. Caddy mam 3 sztuki. jedna z 2008 roku, zarejestrowane jako osobówka i dwie sztuki z 2009 roku z homologacją na ciężarowe. Auta naprawdę w dobrym stanie. wszystkie mają przebiegi między 150, a ok 170 tys. za 2008 chcę wyjściowo 22 tys, za 2009 27. oczywiście do odpowiedniej negocjacji. wszystkie mają klimę, ORI radio cd/mp3, bluetooth, centralny z pilota. wszystkie srebrne, z prawej strony odsuwane drzwi. nie przeczę, że termin sprzedaży to dla mnie najlepiej połowa czerwca.. podobno wtedy mamy mieć do odbioru Dacie, chociaż dziś się dowiem bo Pani z salonu z Torunia przyjeżdża do mnie na spotkanie.. co ciekawe.. w listopadzie kupowaliśmy 2 sztuki w Bydgoszczy, a teraz najlepszy rabat dał Chorzów ale tam to by się nie opłacało zamawiać uzględniając koszty podróży.. następny w kolejce był Toruń za ok tysiąc mniej na samochodzie niż Bydgoszcz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 w którym? foty zrobię na dniach.. Ten o którego pytałem hehe MK1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) 1.8tddi 90 koni. przebiegu ponad 300 tys Edytowane 21 Maja 2015 przez jedrekx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Jędrek wrzuć jakieś poglądowe foto tego MK1, przebieg i tak nie robi na mnie wrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jak będzie na miejscu to postaram się jakoś ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Towarzysze, czas działać!14 czerwca na kartingi w Toruniu - kto jest za, kto przeciw? Edytowane 25 Maja 2015 przez eltom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 14.06 powinien być dla mnie ok! Panowie i Panie. W piątek o 17 Artur się żeni.. padła propozycja kolumny/bramy. Robimy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Towarzysze, czas działać! 14 czerwca na kartingi w Toruniu - kto jest za, kto przeciw? postaram sie byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Towarzysze, czas działać! 14 czerwca na kartingi w Toruniu - kto jest za, kto przeciw? postaram sie bycMnie skusiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Niektórzy będą przeklinać za tą czcionkę, ale w tutejszym nieładzie ciężko się przebić Oficjalna odpowiedź z Awix Racing: Witam, Jest możliwosc rezerwacji od 9-14 co pół godziny, ponieważ mamy wtedy zaplanowane treningi. Pozdrawiam Racing Arena Czyli ja proponuję wstępnie zrobić rezerwację na godzinę 13:00, godzinka toru dla nas, a później możemy skoczyć do Karczmy pod Gołębiem, zjeść dobry obiadek i zrobić zdjęcia aut. Co myślicie? www.karczmapodgolebiem.pl/kontakt.html Edytowane 25 Maja 2015 przez eltom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Dla mnie super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 jak bede na miejscu to pisze sie na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi Maniak Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Witam, chętnie bym wpadł na integracyjną zabawę, ale pojawi sie oczekiwana dzidzia więc niestety nie dam rady.....a szkooda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi