przemciotorun Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 wiele za nie wolaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Na allegro też są nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 wiem ale na miejscu to zawsze na miejscu, poza tym zamowilem normalne najtansze ledy, bo padaja u mnie ze niewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes870 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 sorka panowie nie zczaiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 wiem ale na miejscu to zawsze na miejscu, poza tym zamowilem normalne najtansze ledy, bo padaja u mnie ze niewiem Kuzwa ceny nie kojarzę ale jak dobrze pamiętam to trochę grosza kosztowały Rozumiem ze jutro pod Tesco aktualne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 aktualne, aktualne proponuję 17tą no jak nie będzie padać to Łuczniczka oczywiście.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 aktualne, aktualne proponuję 17tą no jak nie będzie padać to Łuczniczka oczywiście.. Gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 wiem ale na miejscu to zawsze na miejscu, poza tym zamowilem normalne najtansze ledy, bo padaja u mnie ze niewiemNa Fordońskiej na przeciwko kabla też jest tuning shop jak by co, kiedyś od nich postoje leć brałem, trochę towaru mają nabazgrane z Tapatalka Btw. Jeszcze zdesia nie pomalowalem a już dokładkę dziś załatwiłem. nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 wiem ale na miejscu to zawsze na miejscu, poza tym zamowilem normalne najtansze ledy, bo padaja u mnie ze niewiemNa Fordońskiej na przeciwko kabla też jest tuning shop jak by co, kiedyś od nich postoje leć brałem, trochę towaru mają nabazgrane z TapatalkaBtw. Jeszcze zdesia nie pomalowalem a już dokładkę dziś załatwiłem. nabazgrane z Tapatalka Na Fordońskiej? Wiem że był za galerią w stronę fordonu ale przenieśli na bazę pks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Nie wiem, dawno nie byłem nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 To chyba pod Tesco dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Słońce świeci nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Nie wiem gdzie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zależy gdzie jesteś Szwederowo- Błonie. Słońce świeci nabazgrane z Tapatalka Dalej, pod Łuczniczke jechać! nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Przepraszam tych wszystkich którzy tak zbrojnie przybyli ale po wypiciu takiej ilości wódki i wypaleniu kilograma marihuany nawet mój aparat nie był w stanie złapać wszystkich xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dzięki tym, którzy przybyli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Przepraszam tych wszystkich którzy tak zbrojnie przybyli ale po wypiciu takiej ilości wódki i wypaleniu kilograma marihuany nawet mój aparat nie był w stanie złapać wszystkich xd :v dawno takiej fazy nie miałem i następnym razem musimy ściślej parkować co by aparat wszystkich uchwycił nabazgrane z Tapatalka Dzięki tym, którzy przybyli! Również dzięki nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Przepraszam tych wszystkich którzy tak zbrojnie przybyli ale po wypiciu takiej ilości wódki i wypaleniu kilograma marihuany nawet mój aparat nie był w stanie złapać wszystkich xd :v dawno takiej fazy nie miałem i następnym razem musimy ściślej parkować co by aparat wszystkich uchwycił nabazgrane z Tapatalka Dzięki tym, którzy przybyli! Również dzięki nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Nie wiem gdzie xd Pewnie takie masz, co? http://allegro.pl/zarowka-h7-led-cree-11w-swiatla-dzienne-halogen-i5104609616.html Mnie wkurza to bo raz się świeci jedna raz dwie, wszystkie kabe sprawdzałem już 2 razy i za cholerę nie mogę dojść gdzie rozłącza z lewej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi