WIŚNIA Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 W pip lakier, zawieszenie, środek nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 co zrobić? wziąć się do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ja w tym miesiącu zrobiłem zderzak i prawy błotnik, w przyszłym robie tapicerkę i wtryski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 co zrobić? wziąć się do roboty Cfaniaczek. nabazgrane z Tapatalka Wkasza, ja po roku odkurzyłem i Plakiem przetarłem. nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 co zrobić? wziąć się do roboty Cfaniaczek. nabazgrane z Tapatalka Wkasza, ja po roku odkurzyłem i Plakiem przetarłem. nabazgrane z Tapatalka Jeszcze zapomniałem, zamontowałem na tylnej półce głośniki Hertz EV 165.5. Całkiem spoko są ale zastanawiam się nad wygłuszeniem auta ale w b5 głośniki nie są przymontowane do drzwi co sprawia małe problemy przy wygłuszaniu. Dostałem znaczną podwyżkę więc mogę popracować przy aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 co zrobić? wziąć się do roboty Cfaniaczek. nabazgrane z Tapatalka Wkasza, ja po roku odkurzyłem i Plakiem przetarłem. nabazgrane z Tapatalka Jeszcze zapomniałem, zamontowałem na tylnej półce głośniki Hertz EV 165.5. Całkiem spoko są ale zastanawiam się nad wygłuszeniem auta ale w b5 głośniki nie są przymontowane do drzwi co sprawia małe problemy przy wygłuszaniu. Dostałem znaczną podwyżkę więc mogę popracować przy aucie Lampy przód zmieniłeś? nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 co zrobić? wziąć się do roboty Cfaniaczek. nabazgrane z Tapatalka Wkasza, ja po roku odkurzyłem i Plakiem przetarłem. nabazgrane z Tapatalka Jeszcze zapomniałem, zamontowałem na tylnej półce głośniki Hertz EV 165.5. Całkiem spoko są ale zastanawiam się nad wygłuszeniem auta ale w b5 głośniki nie są przymontowane do drzwi co sprawia małe problemy przy wygłuszaniu. Dostałem znaczną podwyżkę więc mogę popracować przy aucie Lampy przód zmieniłeś? nabazgrane z Tapatalka Nie lampy były i idealnym stanie więc zostały tylko podklejone mocowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Wiśnia.. jebut! dzwon matką tuningu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Wiśnia.. jebut! dzwon matką tuningu +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 No chyba że w tył. nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 to miałbyś powód żeby rezać cabrio S4 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 to miałbyś powód żeby rezać cabrio S4 :grin: Albo sprzedać na tajle i kupić s4 nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 co zrobić? wziąć się do roboty Dobrze powiedziane...czas leci ,a bryka czeka ...także zakasać rękawki i wio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi