WIŚNIA Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 W pip lakier, zawieszenie, środek nabazgrane z Tapatalka
wkasza Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 Ja w tym miesiącu zrobiłem zderzak i prawy błotnik, w przyszłym robie tapicerkę i wtryski.
WIŚNIA Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 co zrobić? wziąć się do roboty Cfaniaczek. nabazgrane z Tapatalka Wkasza, ja po roku odkurzyłem i Plakiem przetarłem. nabazgrane z Tapatalka
wkasza Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 co zrobić? wziąć się do roboty Cfaniaczek. nabazgrane z Tapatalka Wkasza, ja po roku odkurzyłem i Plakiem przetarłem. nabazgrane z Tapatalka Jeszcze zapomniałem, zamontowałem na tylnej półce głośniki Hertz EV 165.5. Całkiem spoko są ale zastanawiam się nad wygłuszeniem auta ale w b5 głośniki nie są przymontowane do drzwi co sprawia małe problemy przy wygłuszaniu. Dostałem znaczną podwyżkę więc mogę popracować przy aucie
WIŚNIA Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 co zrobić? wziąć się do roboty Cfaniaczek. nabazgrane z Tapatalka Wkasza, ja po roku odkurzyłem i Plakiem przetarłem. nabazgrane z Tapatalka Jeszcze zapomniałem, zamontowałem na tylnej półce głośniki Hertz EV 165.5. Całkiem spoko są ale zastanawiam się nad wygłuszeniem auta ale w b5 głośniki nie są przymontowane do drzwi co sprawia małe problemy przy wygłuszaniu. Dostałem znaczną podwyżkę więc mogę popracować przy aucie Lampy przód zmieniłeś? nabazgrane z Tapatalka
wkasza Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 co zrobić? wziąć się do roboty Cfaniaczek. nabazgrane z Tapatalka Wkasza, ja po roku odkurzyłem i Plakiem przetarłem. nabazgrane z Tapatalka Jeszcze zapomniałem, zamontowałem na tylnej półce głośniki Hertz EV 165.5. Całkiem spoko są ale zastanawiam się nad wygłuszeniem auta ale w b5 głośniki nie są przymontowane do drzwi co sprawia małe problemy przy wygłuszaniu. Dostałem znaczną podwyżkę więc mogę popracować przy aucie Lampy przód zmieniłeś? nabazgrane z Tapatalka Nie lampy były i idealnym stanie więc zostały tylko podklejone mocowania.
przemciotorun Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 Wiśnia.. jebut! dzwon matką tuningu +1
WIŚNIA Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 No chyba że w tył. nabazgrane z Tapatalka
jedrekx Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 to miałbyś powód żeby rezać cabrio S4 :grin:
WIŚNIA Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 to miałbyś powód żeby rezać cabrio S4 :grin: Albo sprzedać na tajle i kupić s4 nabazgrane z Tapatalka
Arturoo Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 co zrobić? wziąć się do roboty Dobrze powiedziane...czas leci ,a bryka czeka ...także zakasać rękawki i wio
Rekomendowane odpowiedzi