eltom Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Mógłby ktoś wrzucić konkretne info na temat zbliżającego się spotu? Bo chętnych nie brakuje, a w sumie zabrakło precyzyjnej informacji. No dobra, już sam znalazłem. http://www.miastownia.pl/wydarzenie/cars_coffee_torun_zlot_torun/74852 13. Grudnia godzina 13:00
bula87 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 tak jakby ktoś był chętny to 13 grudnia w Totuniu są dni otwarte nowego salonu Audi więc przed Cars&Coffee można tam się spotkać
michu10 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Pytanko do osób co smigaja/smigały na gwincie, czy trzpien amora olejowego (kw v1) powinien sam wychodzić do góry ? Czytałem że niby nie ale może ktoś mnie utwierdzi w przekonaniu Wysłane z mojego SM-N910C
przemciotorun Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 spotykamy sie gdzies predzej czy od razu na c&c?
eltom Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Rzuć propozycję jako mieszkaniec Torunia Ja jestem za takim spotkaniem grupowym przed C&C
jedrekx Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Buła rzucił propozycję żeby podjechać na dni otwarte Audi Centrum Toruń
przemciotorun Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 To po drugiej stronie torunia.... Ja moge zaproponowac 12.30 pip na broniewskiego chyba kazdy wie gdzie to jest i mamy potem kawalek na c&c Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
bula87 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 co do niedzieli to jestem chętny żeby się spotkać przed P&P na Broniewskiego i wtedy przejechać kawałek dalej, ale i tak chyba wcześniej podjadę zobaczyć jeszcze do nowego salonu co za atrakcje tam mają
eltom Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ja także planuję najpierw rzucić okiem na RS'y Ale póżniej może być P&P
mastiv1990 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Siemanko:) widze ze ciekawy spocik sie szykuje wiec i ja będe zabiore VCDS, z pewnością ktoś bd potrzebował Mysle ze pomysł spotkania sie przed C&C jest petadra!!! Świetnym pomysłęm bd tez zachaczyć o nowo otwarty salon Audi..., no chyba ze komuś zal PB Zrobimy miła niespodzianke pod salonem, mozna to uwiecznić, bedzie pamiątka A i na C&C będzie lepsze wrażenie jak stado nas zajedzie Edytowane 10 Grudnia 2015 przez mastiv1990
Rekomendowane odpowiedzi