jedrekx Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 ja 2. jadę do Warszawy rano, popołudniu powinienem być już na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 to kto chętny na spota w poniedziałek ok.17-18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 o tej godzinie już będę, piszę się na to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Kurde a ja nie wiem bo na jakiegoś grilla mam jechać , zobaczę jeszcze, po negocjuje z moją druga polówką, chętnie bym podjechał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 W sobotę i niedzielę będę na działce grilla palił. Jak coś to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 W sobotę i niedzielę będę na działce grilla palił. Jak coś to zapraszam Wuja, daj znać jak będziesz w sobotę to wpadnę popołudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkil Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 ktoś dziś planuje na 20 się pojawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 ja odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 ktoś dziś planuje na 20 się pojawić ? a co jest dziś o 20-tej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkil Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 https://www.facebook.com/events/824591124341672/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedo666 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam ludziska, wczoraj byłem na spocie audi team Bydgoszcz i musze powiedzieć że jak na dość młodą ekipę czyli 21-30 lat to na prawdę było fajnie i bez żadnej trzody można było po oglądać ciekawe auta pogadać na wspólne tematy o naszych audi ;-) i odziwo to jest wolna grupa działająca tak o tylko na Facebooku, fajnie moim zdaniem by było kiedyś spotkać się razem zrobić na prawdę fajna frekwencję i milo spędzić czas, także polecam :-) i czekam na opinie naszych klubowiczy ;-) Ps. A bym zapomniał i przydał by się im lepszy fotograf oczywiście bez urazy heh :-P, a znam tutaj jednego takiego gościa co robi zdjęcia jak trzeba B-) Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez kedo666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ja na spota chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 dzisiaj się dowiedziałem, że niestety nie będę mógł być na gokartach... sprawy rodzinne :/ ale na jutrzejszy spot jestem nadal chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 No to co jutro i gdzie dokładnie ? Ale ruch w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 czekajmy aż się więcej odezwie... Bartek był inicjatorem - może ma pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Dajcie znać gdzie i o której to też podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 No spoko spoko najlepiej tak koło 18 bo przerabiam garaż pod oklejanie i chce jutro trochę porobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedo666 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 ja też raczej był bym zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 To co, 18 łuczniczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 No spoko spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi