rafi10612 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam. Bede jutro w gdańsku. I szukam noclegu. Polecicie coś? wyjazd to spontan i nie bardzo mam czas szukać i dzwonić za noclegiem. Oby były wolne miejsca i w miarę pokoje Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam koledzy znacie kogoś kto ma na sprzedaż Yamahe Raptor 700? Szukam i nic sensownego nie ma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 to co z niedzielą, organizujemy coś? Póki co mam wolne więc jestem na tak, ale jeszcze muszę się upewnić czy na pewno, no i pogoda póki co w d*pę jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 to co z niedzielą, organizujemy coś? Póki co mam wolne więc jestem na tak, ale jeszcze muszę się upewnić czy na pewno, no i pogoda póki co w d*pę jest W niedzielę z tego co widziałem jest kolejny spot Cars&Coffee w Toruniu i raczej odbędzie się ok. godziny 16:00 ciekawe fury tam się poruszają, więc może tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Witam. Bede jutro w gdańsku. I szukam noclegu. Polecicie coś? wyjazd to spontan i nie bardzo mam czas szukać i dzwonić za noclegiem. Oby były wolne miejsca i w miarę pokoje Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka nie to województwo Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Fakt. Moją pomyłka; ) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 znacie kogoś kto rezal el. klapę w avancie b8 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Fakt. Moją pomyłka; ) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Villa Maki ,spoko miejscówka tylko bliżej centrum jest Edytowane 15 Lipca 2016 przez WIŚNIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 ps. ja dzisiaj odpadam panowie ze spotu jakby co..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Jędrek, dzięki za wczorajszego spota miło było się spotkać po długim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 również dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Bartek, sprzedaliście A3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Bartek, sprzedaliście A3? W ogóle gość telefonu nie odbierał, wiec odpuściliśmy. Jest jeszcze na sprzedaż, ale pojawiła się opcja, że zostanie z nami jeszcze na kilka lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Panowie, kto może, niech pomoże http://a4-klub.pl/index.php?/topic/365688-zrzutka-zbiorka-pieniedzy-na-rehabilitacje-mojego-taty/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi