FroS-t Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ja póki co odpadam, na chwile obecna nie dam rady chyba że coś się zmieni, jak coś to się odezwę jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedo666 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Witam mi też pasuje raczej także do zobaczenia 17 Łuczniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Ja nie dam rady ale bylem wczoraj fotki robić na dachu Zielonych Arkad i to jest mega miejsce na spoty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 będziemy musieli przetestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Nikt nie łazi, nie przeszkadza, można lepsze foty zrobić i można zawsze zejść coś zjeść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedo666 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 No dobry pomysł na kolejne spoty omówimy to jutro ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk2michal1993 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Arkady spoko ale parking to lipa moja tam na pewno nie wjedzie :/mega gleby jakiejś nie mam ale tam jest strasznie.. Byłem jakieś 2 Msc temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Jutro jeszcze tradycyjnie łuczniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedo666 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Dzięki za spota Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Dzięki! Miło było.. jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Na chwile ale byłem Jędruś pytanie techniczne czy ja mogę wysyłać juz fotkę na Lipiec ? bo dostałem sie na wrzesień w male okienko to już minęły 3 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Dzięki za spota wszystkim obecnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Jędruś pytanie techniczne czy ja mogę wysyłać juz fotkę na Lipiec ? bo dostałem sie na wrzesień w male okienko to już minęły 3 miesiące możesz już na czerwiec mogłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suppapeter Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Również dziękuję za spota Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi