bula87 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4CCH Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Siema, wiecie gdzie w okolicy dorobie kluczyk pilot ? Mam jeden, uciekło mi chyba kodowanie, wczoraj zamknałem normalnie Audice, a dziś już pilot nie działał ... Chciałem spróbować zakodować, ale niestety potrzebne są dwa klucze Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez A4CCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Kodowanie pilota najprościej - przekręć zapłon i wciśnij otwieranie i zamykanie na kluczyku. Powinno działać, u mnie przynajmniej działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 U mnie też tak robiłem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4CCH Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) A to nie trzeba dwóch kluczyków ? Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez A4CCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jeden mi nie otwierał, wiec włożyłem go w stacyjkę i zrobiłem jak mówi Jędrek i zakodował się..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4CCH Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Olała mnie Będę miał dostęp do lapka to zobaczę co jej dolega, może VAG coś powie, a polecacie kogoś kto by dorobił kluczyk ? Bo swoją drogą dwa i tak by się przydały. Dorabiam kluczyk, walka trwa Pastylka zamówiona, grot w gotowości, pilot 50zł (jedynie że na okolicznym szrocie będzie to pewnie taniej) 156zł wyjdzie jak pilot za 50zł kupię, za klucz w CSW wołają 400zł ( za dużo na budżet 20 latka ^^) ... Jedynie że kodowanie mnie przerośnie, lub wyciągnie PINu. No i o ile kolega nie pogonił kabla, bo ja mam ten najprostszy VAG. Jędrek, a Ty w razie co znasz się na takich "manewrach" ? (wyciągnąć PIN i zakodować klucz do auta, immobilajzer) Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez A4CCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoniszcze Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 W Toruniu też są czasem spoty czy tylko łuczniczka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedo666 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Witam ;-) ,nie różnie w Toruniu również mamy spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Olała mnie Będę miał dostęp do lapka to zobaczę co jej dolega, może VAG coś powie, a polecacie kogoś kto by dorobił kluczyk ? Bo swoją drogą dwa i tak by się przydały. Dorabiam kluczyk, walka trwa Pastylka zamówiona, grot w gotowości, pilot 50zł (jedynie że na okolicznym szrocie będzie to pewnie taniej) 156zł wyjdzie jak pilot za 50zł kupię, za klucz w CSW wołają 400zł ( za dużo na budżet 20 latka ^^) ... Jedynie że kodowanie mnie przerośnie, lub wyciągnie PINu. No i o ile kolega nie pogonił kabla, bo ja mam ten najprostszy VAG. Jędrek, a Ty w razie co znasz się na takich "manewrach" ? (wyciągnąć PIN i zakodować klucz do auta, immobilajzer) Nigdy czegoś takiego nie robiłem, ale pewnie się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4CCH Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Instrukcja jest na forum, bo nie wiem czy znajomy kabla nie sprzedał :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suppapeter Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4CCH Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Dziś miał byc dzień jak każdy inny, ale jednak nie , po południu dane mi było spotkać piękne czarne, warczące Audi RS4 B8, obniżone i na pięknych 20 calowych kołach w czarnym połysku na czeskich blachach i modyfikowanym wydechem, nie miałem jeszcze okazji zobaczyć tego auta na żywo i w warunkach miejskich, poprostu rozjebało mi mózg , i ten klank V8, coś pięknego, fotki nie dało się zrobić, bo niestety aparat w srajfonie tak szybko nie ostrzył jak auto znikało, wiec sami rozumiecie chyba ten film odda co poczułem Auto widziane w CH Rondo przy Rondzie Grunwaldzkim, w sumie widziane przez chwile to dobre określenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi