Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A z gwintu do Air już tylko kroczek :kox:.

Heh mam do zrobienia jeszcze komplet zawieszenia, filtry oleje paski rozrządy... Worek siana.

Edytowane przez C4NC3R
  • Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No racja, ja to nie mogę hebli skończyć też worek kasy, tarcze, klocki, zaciski, malowanie..... chodzi mi po głowie skończyć projekt własnie powietrzem i 20 cali Rotor ale to tak bardzo przyszłościowo....

Opublikowano

O za heble? 345@330/300?
Tak to jest jak się jest kawalerem. Zamiast kasę ładować w kobietę to pcha się w auto :D

Opublikowano

No ja z S4 B7 kładę czyli 345/300 szału nie ma , ale i tak jak teraz liczę, zaciski, tarcze przód i tył, klocki przód i tył, malowanie zacisków, stalowy oplot Hell, osłony na przód, płyn hamulcowy, i chyba pomaluje tarcze jak chłopacy radzą to wyjdzie ładna kasa.....

Opublikowano

A idź Pan... problemy sobie brać na głowę :decayed:

Gdyby nie ten "problem" nie miał bym takiej ładnej małej Wisienki ! [emoji7]

Że wam się nie nudzi grzebanie w tych sztruclach, mój pół roku już chyba stoi u rodziców pod domem , czeka na naprawę

Jeszcze na zimówkach stoi bo letnich nie zdążyłem założyć

Opublikowano

No ja z S4 B7 kładę czyli 345/300 szału nie ma , ale i tak jak teraz liczę, zaciski, tarcze przód i tył, klocki przód i tył, malowanie zacisków, stalowy oplot Hell, osłony na przód, płyn hamulcowy, i chyba pomaluje tarcze jak chłopacy radzą to wyjdzie ładna kasa.....

Jak kupowałem do ex b6 320/288 to wyszło mnie wszystko chyba z 3000 zł... Nowe tarcze klocki regeneracja malowanie osłony... W c**j za dużo.

Ładuj 330 na tył. Jakoś już to wygląda :). Kiedyś też wrzuce takie set właśnie, 345/330.

Opublikowano

Już komplet mam zrobiony i pomalowany, chciałem p&p, bo nigdy nie grzebałem w heblach i w sumie to czarna magia dla mnie, teraz już coś więcej wiem, jeszcze musze oplot tarcze i klocki na przód zamówić......tak na szybko licząc wyjdzie kolo 5 tyś ze wszystkim

Wiadomo coś tam się zwróci po sprzedaży Mojego zestawu, no ale.....

Opublikowano

:bry: ja też jestem za tym żeby trochę pojeździć po zlotach oczywiście, jeśli będę miał czym... :bag: w zeszłym roku udało się kilka zlotów zaliczyć :wink:

Opublikowano

gwint AP?

gwintuj Panie, nie ma co się bawić w półśrodki... ja jestem zakochany w gwincie, a mam tylko gówniane FK ;)

Tak to jest jak się jest kawalerem. Zamiast kasę ładować w kobietę to pcha się w auto :D

o to, to! :D

Gdyby nie ten "problem" nie miał bym takiej ładnej małej Wisienki !

do tego żona niepotrzebna podobno.. chociaż wcale Ci się nie dziwię, patrząc na mojego chrześniaka :)

jeśli będę miał czym... :bag:

służę pomocą, pomieścimy się :decayed:

a tak w ogóle to :siema: i miłego tygodnia!

wybiera się ktoś w sobotę na Wanteds na parkingu Auchan?

Opublikowano

:bry: ja też jestem za tym żeby trochę pojeździć po zlotach oczywiście, jeśli będę miał czym... :bag: w zeszłym roku udało się kilka zlotów zaliczyć :wink:

:good::good::good:

:hi: Siema pany

Ja w sobotę na grillu jestem, ale tak sobie myślę że to Wanteds pościąga wszystkich pseudo szybkich i wściekłych..... :cicho::decayed:

A ja to mam taką kobietę która rozumie hobby i nie robi problemów o mody, taką mam własnie kochaną dziewczynę o !!! A teraz to łażę i jęczę że chciałbym nowa kierownicę do Audi jak tylko skończę hamulce :decayed: z kobieta jak z autem jak dbasz tak masz :decayed:

Opublikowano

gwintuj Panie, nie ma co się bawić w półśrodki...

Coś czuje że jak założę gwint to następnie będzie air :)

Opublikowano

To chyba prawidłowa kolejność :decayed:

Opublikowano

Miałem moto kupić a nie ridy zakładać :grin:

Opublikowano

Ja sprzedałem już jakiś czas temu, miałem Suzuki Gsx-R 750 k7 i Honde CBR 1000RR w malowaniu Respsola :decayed:

Opublikowano

gwintuj Panie, nie ma co się bawić w półśrodki...

Coś czuje że jak założę gwint to następnie będzie air :)

jezeli chcesz kupic gwint po to zeby potem go wykorzystac do aira to niewiem czy to dobre myslenie chyba ze cena dobrego gwintu do b6 jest zblizona do ceny dobrego amortyzatora..... taka moja opinia...

Opublikowano

jezeli chcesz kupic gwint po to zeby potem go wykorzystac do aira to niewiem czy to dobre myslenie chyba ze cena dobrego gwintu do b6 jest zblizona do ceny dobrego amortyzatora..... taka moja opinia...

Dobry amor do 1BV to bilstein b8 - koszt zależy od tego gdzie kupisz. Na przód wyjdzie ok 1500 zł na tył z 800 zł - same amorki... Do tego jakieś springi czyli wyjdzie ok. 2800 zł... AP to raczej średnia półka z gwintów.

Czyli gwintu nie wykorzystam do zbudowania rida w przyszłości?
Opublikowano

wykorzystasz, wszystko wykorzystasz co zechcesz zalezy tylko jaki chcesz efekt uzyskac, po prostu wedlug mnie podstawa do aira jest dobry amortyzator, kup i zaloz gwint pojezdzij troche i jak sie zdecydujesz na aira to pomysl nad dobrym amortyzatorem i na nim zbudj aira a gwint sprzedaj, na slabym amorze bedziesz mial pontona ktorym bedzie sie ciezko jezdzilo

Opublikowano

Ale "zwykły" amor wystarczy czy musi być od dobrego gwintu?

Opublikowano

musi byc dobry amortyzator nie wazne czy gwintowany czy zwykly, a poprostu podejrzewam ze tak jak jest w przypadku b5 jest roznica w cenie

Opublikowano

A ja to mam taką kobietę która rozumie hobby i nie robi problemów o mody, taką mam własnie kochaną dziewczynę o !!! A teraz to łażę i jęczę że chciałbym nowa kierownicę do Audi jak tylko skończę hamulce :decayed: z kobieta jak z autem jak dbasz tak masz :decayed:

o to, to właśnie :decayed: ja miałem auto w które pakowałem, a moja Natalia w motocykl, fakt faktem ja auto sprzedałem, a Natalia stwierdziła, że 500 to już się najeździła więc czas na min 600ccm :facepalm:

co to spota to nie wiem jak z czasem bo trochę wyjazdów znów mi się zebrało.... :kwasny:

a tak w ogóle to :siema::kawa: