Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A wcześniej miałeś sytuacje zakopania się czy coś ? Czuć jakąś znacząca zmianę ? Ja czasem jeżdżę po błocie, ale zawsze się jakoś udało :D (droga gruntowa rozjeżdżona ciągnikami) No i o zimę głównie mi chodzi, mieszkam w dość górzystych terenach, sporo wzniesień itp. A drogowców jak to zawsze zima "zaskakuje".

Edytowane przez A4CCH
  • Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Siema

Opublikowano

Siema :hi:

Mordeczki gdzie w Bydgoszczy można zregenerować pompę wspomagania?

Opublikowano

:bry:

Opublikowano

Macie pomysł gdzie wrzucić zmieniarkę "YATOUR" w b5 (lift) konsola 2din ? :mysli:

Opublikowano
16 minut temu, A4CCH napisał:

Macie pomysł gdzie wrzucić zmieniarkę "YATOUR" w b5 (lift) konsola 2din ? :mysli:

schowek pasazera

Opublikowano
3 godziny temu, przemciotorun napisał:

schowek pasazera

Tylko jak to estetycznie zrobić, nie chce aby latała tam luzem ...
Opublikowano

zrob jakis koszyk do niego, dokrec do gory schowka, zmieniarke wepchnij w niego i tyle

Opublikowano

Też Wam tak mega muli to forum to tej aktualizacji ??? Strasznie to wszystko teraz chodzi :thumbdown:

Też Wam tak mega muli to forum to tej aktualizacji ??? Strasznie to wszystko teraz chodzi :thumbdown:

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, FroS-t napisał:

Tak, zarówno na komputerze jak i wersji mobilnej :facepalm:

Do SWAPu w b5 z 280mm na 312mm, potrzebuję zaciski i jarzma (stalowa zwrotnica) ? Mam okazję na zestaw za 100zł.

Edytowane przez A4CCH
Opublikowano

z tego co wiem to ciągle trwa zaciąganie danych.. to dlatego. pamiętajcie, że nasze forum jest naprawdę duże i jest co zgrywać... :) będzie lepiej :)

Opublikowano
2 godziny temu, A4CCH napisał:

Tak, zarówno na komputerze jak i wersji mobilnej :facepalm:

Do SWAPu w b5 z 280mm na 312mm, potrzebuję zaciski i jarzma (stalowa zwrotnica) ? Mam okazję na zestaw za 100zł.

zaciski, jarzma, tarcze, oslony(jak chcesz ) i chyba dobrze tez wezyki zmienic razem z zaciskiem z tego co pamietam

Opublikowano

Za 100zł chyba warto SWAP co ? (zaciski, jarzma). I potrzebuję pod stalową zwrotnice, dobrze pamiętam ?

Opublikowano
6 godzin temu, jedrekx napisał:

z tego co wiem to ciągle trwa zaciąganie danych.. to dlatego. pamiętajcie, że nasze forum jest naprawdę duże i jest co zgrywać... :) będzie lepiej :)

No wlasnie Hugo mi wczoraj odpisał że jeszcze mieli dane:)