bula87 Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 13 minut temu, jedrekx napisał: ten sezon w kuj-pom wydaje się być gruby tylko ja tym razem lekko przystopuję.. lekko..?
jedrekx Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 coś tam pewnie będzie.. ale w Cabrio powoli brakuje rzeczy, które można modzić
Brzeziak Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 3 godziny temu, jedrekx napisał: ten sezon w kuj-pom wydaje się być gruby tylko ja tym razem lekko przystopuję.. Aż tyle konkretnych audic się buduje?
Lemsy Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Ja bardzo chętnie na zlocik w niedzielę tesco by w sumie pasowało godzina 17-19 ?
jedrekx Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 3 godziny temu, Brzeziak napisał: Aż tyle konkretnych audic się buduje? to zależy co dla kogo znaczy konkrety.. na pewno u nas nie będzie to, co na Śląsku.. w naszym regionie modzenie to już jest wyczyn ale będzie kilka ciekawych zmian w samochodach
FroS-t Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 1 godzinę temu, jedrekx napisał: to zależy co dla kogo znaczy konkrety.. na pewno u nas nie będzie to, co na Śląsku.. w naszym regionie modzenie to już jest wyczyn ale będzie kilka ciekawych zmian w samochodach Bo tam duzo węgla i same bogacze
FroS-t Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Ale spokojnie i my coś w końcy zbudujemy !!!
suppapeter Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Jędrek, mówisz że trochę przystopujesz, a my się staramy tylko dorównać tobie
FroS-t Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Ja zabiore klucze i z Bukowiny całego Avanta gratów przywioze
suppapeter Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Właśnie od nas kto jedzie, wiem że Jędrek i Leszek, kogoś jeszcze od nas zobaczę ??
FroS-t Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Jędrek z zoną i ja z zoną i jeszcze Bartek
suppapeter Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 I samotny jeździec ... Zawartość dodana 0 minutes later Ale w sumie będzie Bartek więc damy radę
suppapeter Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Leszek, pożyjemy zobaczymy. W sumie nie narzekałbym
FroS-t Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Oczywiście zartowalem, a nie narzekałbyś dopóki by nie przeleciała się Bernardyńską ta glebą i naciagami albo pojechała do Arkad na zakupy oczywiscie również zart
bula87 Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) 19 godzin temu, FroS-t napisał: Ja zabiore klucze i z Bukowiny całego Avanta gratów przywioze Całe A4 B9 na części przywieziemy 19 godzin temu, FroS-t napisał: Jędrek z zoną i ja z zoną i jeszcze Bartek jadę sam, bo moja druga połówka nie ma zastępstwa w pracy Poza tym P.S. FroS-t jak coś to już mam odebrane Edytowane 4 Marca 2017 przez bula87
demoniszcze Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Siemka wiosna nastała może planujecie jakiegoś spota??
Lemsy Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 2 godziny temu, demoniszcze napisał: Siemka wiosna nastała może planujecie jakiegoś spota?? Siema, ktoś tam wcześniej rzucił pomysł by jutro około godziny 17-19 na TESCO, ale raczej tu padają inne tematy niż spoty
Rekomendowane odpowiedzi